facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mieke Sanders Uitvaart

Mieke Sanders Uitvaart

Info

Mieke Sanders is werkzaam in de uitvaartonderneming: Mieke Sanders Uitvaart
Www.miekesandersuitvaart.nl
Download de gratis app:
Mieke Sanders Uitvaart

Geschiedenis

Een uitvaart kan zoveel mooier

Ik heb, voordat uitvaartbegeleider mijn beroep werd, uitvaarten van zeer dichtbij meegemaakt. Soms waren dit uitvaarten waarbij er zo weinig persoonlijk was. Het zou een uitvaart kunnen zijn van iedereen.

Dan stonden we buiten en dacht ik: Hebben we nu iemands leven herdacht, zijn dit de laatste herinneringen die we meenemen in ons eigen leven? Maar op het moment dat een heel dierbaar iemand plotseling sterft, ben je vaak niet goed in staat om te kunnen bedenken dat het ook veel persoonlijker kan. In de sfeer die past bij de overledene, bij de familie en vrienden. En dat kan heel verstild en ingetogen, of juist groots en uitbundig zijn.

Ik luister, verwoord, bied aan en denk mee. Niets is gek.

De uitvaart is een afsluiting van het leven dat de persoon geleefd heeft, dus wat is er mooier dan een op die persoon gerichte uitvaart.

U kunt mij altijd bellen tel. 06-13345046

Adres: Griend 37, 6662 XS Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0613345046
Stad: Elst
Route: Griend 37
Postcode: 6662 XS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Modevakschool Alice Modevakschool Alice 258 meter Heel nuttige bijles gehad voor mijn nieuw naaimachine.
Gastouder-Anja Gastouder-Anja 895 meter Kinderopvang
Lijn - Body, Food & Mind Lijn - Body, Food & Mind 2 km Afslankstudio
Recensies
Mieke heeft voor/met ons de uitvaart van mijn moeder schoonmoeder verzorgd. Zij heeft mijn moeder in de gelegenheid gesteld om nog bij leven haar eigen uitvaart te regisseren. Dit heeft ons enorm geholpen in de verwerking van het verlies. Mieke dacht met ons mee en was een enorme steun in het hele proces. Van alle genodigden kregen we te horen dat het een Liza waardig afscheid en dat was het mooiste compliment dat wij konden krijgen. T was zoals mama het wilde. Zonder Mieke hadden we dit nooit voor elkaar gekregen!
Mooie locatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid