facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miedema Transport

Adres: Industrieweg 8, 9363 TB Marum
Telefoonnummer: +31594641826
Stad: Marum
Route: Industrieweg 8
Postcode: 9363 TB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Met Miedema transport een afspraak ingepland om onze stacaravan te vervoeren. De avond voor de geplande dag kregen we een app bericht dat de chauffeur ziek was waardoor ze niet konden komen. Vervelend maar dat kan gebeuren. Echter vanaf dat moment waren ze niet meer bereikbaar. Ze reageerder niet meer op de app en namen de telefoon niet meer op. Het was duidelijk dat ze geen zin hadden in deze klus. Hadden ze dit eerder gemeld dan waren we eerder op zoek gegaan naar een ander betrouwbaar bedrijf. Gelukkig snel iemand anders gevonden die wel kwam opdagen. Mijn tip is dan ook, zoek door naar een ander vervoersbedrijf!
Wat een slecht bedrijf. Mooie praatjes. Maar afspraken nakomen gebeurd absoluut niet.Ik had duidelijk een rit gepland. Er zou een auto opgehaald worden en bij me afgezet worden. Op zijn worden afspraak gemaakt op het laadadres. Maar op het afgesproken tijdstip niemand gezien, niet bereikbaar, totale stilte. Het gevolg is dat verzender en koper dus niks hebben. Echt een flapdrol
Zeer jammer om hier 1 ster te plaatsen, aantal weken terug contact gehad met meneer. Door een fout van de verkoper, kon de chalet helaas niet vervoerd worden. Goed advies gekregen waarmee wij de fout konden herstellen. Nieuwe datums gepland voor het transport, partner en ik beide vier volle dagen vrij genomen om alles in orde te maken. 28 oktober zou het transport plaats vinden. Telefonisch afspraak gemaakt dat er tussen 15.00 - 15.30 de vrachtwagen er zou zijn. Terug lezend in andere recensie, helaas geen chauffeur.. Wij hebben tot 19.00 gewacht en gebeld, telkens doorschakeling naar voicemail. Ik raad helaas deze meneer niet aan. Je krijgt geen zekerheid en deze man verdwijnt plots van de aardbodem. Zaken hadden zo mooi kunnen zijn, hoop dat dit gelezen wordt en hier wat mee wordt gedaan!
De heer Miedema is zijn afspraak tot 2x toe niet nagekomen. Hij heeft mij een hele dag laten staan wachten en beweerde telkens aan de telefoon dat hij er zo aan zou komen. hierdoor heb ik heel wat schade geleden. ik heb Miedema benaderd voor een schadevergoeding maar hij gaat daar niet mee akkoord en beantwoord mijn email niet meer. Zaken doen met deze meneer is erg onverstandig want hij houd zich niet aan zijn afspraken en ik heb het idee dat hij de hele boel zit voor te liegen.
Zeer slecht bedrijf. Komt afgesproken afspraak niet na. Zou vandaag een grote chalet voor ons vervoeren .. Belt niet af, neemt niet op. Is niet komen opdagen . Dag ervoor nog contact gehad. Bel je een ander bedrijf en herkent meteen de klacht. Wij waren de derde in 1 week waar Marten Miedema niet was komen opdagen !! Ga niet met deze oplichter in zee.!
Geen zaken mee doen ! Hebben transport gevraagd aan deze man een maand geleden en zou dus vandaag komen de dag er voor nog gevraagd van hoe laat hij zou komen zei hij of in de ochtend of in de middag hoe laat hoort u nog bel u nog terug vonden we al wat vaag en terug bellen is dus niet gebeurd hebben de zelfde dag nog wel 10 x gebeld telkens voicemail volgende dag de dag dat hij zou komen in de ochtend wel 10 x gebeld in de middag gebeld en elke keer voice mail heeft ons en en de verkopers de hele dag laten wachten met 35 graden we hebben zelfs speciaal overnacht om voor deze meneer klaar te staan en de woonwagen klaar gezet zo dat hij zo de trailer op kon kort om doe geen zaken met deze man!!!
Warm aanbevolen! Wat een Fantastisch bedrijf. Ik heb de heer Miedema als een gepassioneerde en hardwerkende ondernemer leren kennen. Komt zijn afspraken na én.... komt op tijd. Doet zonder problemen een stap extra en denkt in oplossingen. Wat een vakman!
Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven echt wat een waardeloos bedrijf komt afspraken totaal niet na en lijkt van de aardbodem verdwenen doe alsjeblieft geen zaken met dit bedrijf
Fijne vent. Duidelijk in de communicatie en geen gezeur als de te verplaatsen caravan moeilijker bereikbaar is dan vooraf gedacht. Aanrader! Vakkundig, snel en voor een zeer schappelijk tarief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid