facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mie Li Asian Kitchen

Mie Li Asian Kitchen

Info

Restaurant Mie Li is al meer dan 50 jaar een begrip in Wassenaar.

Geschiedenis

Sinds 2016 zijn we ons breder gaan oriënteren en hebben we hapjes en gerechten uit de Zuid-Oost Aziatische keuken.

Adres: Luifelbaan 56, 2242 KV Wassenaar
Telefoonnummer: 0705115983
Stad: Wassenaar
Route: Luifelbaan 56
Postcode: 2242 KV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toko Menteng Wassenaar Toko Menteng Wassenaar 648 meter Heerlijk eten. Lieve bediening
Restaurant Golden Star Restaurant Golden Star 729 meter Gezellig, rustig en goed eten. Aardig personeel. Let goed op de sluiting tijden. Grat...
Recensies
Eten was niet heel lekker. Smaken waren eentonig en het vlees was nogal erg droog. De bamboescheuten hadden een rare nasmaak, wat betekent dat ze heel lang in blik hebben gestaan...
Hier terecht gekomen dankzij groupon. Een hartstikke leuk restaurant met lekker eten, alleen jammer dat je nergens normaal kunt parkeren, want alles is maximaal 1 of 2 uur parkeren.... Mijn man en ik houden van lekker rustig genieten en hierdoor voelen wij ons dus best op gehaast. Wat wel erg fijn is aan dit restaurant is dat je allemaal kleine hapjes kunt bestellen zoals bij tapas of gewoon 1 grote maaltijd. Ik hou van veel verschillende smaken proeven dus ideaal voor mij.
Al jaren komen we minstens éénmaal etenna een bezoek aan Duinrell. Maar de laatste keer vond ik het wel ongepast dat de bazin zelfs geen teken gaf of zelfs iets zei toen we weggingenhadden toch een rekening van 250 Euro. Ze had alleen maar oog voor bepaalde mensen aan de ingangfamilie of kennissen denk ikZe stond op één meter van ons. Not done! Jammer want het eten is zeker wel goed!
Erg lekker gegeten. Vriendelijk personeel
Ik ben er nog geweest voor de verbouwing en toen was het heel gezellig en het eten prima. Na de verbouwing was het gezellige wel weg en was het eten nog een beetje een experiment. Maar nu ze gewend zijn ben ik er weer heen geweest en het was echt heerlijk. Vooral de kip met sesam en de tomatensoep waren erg lekker. De gezelligheid is wel weer omhooggegaan.
Als je niet weet wat je precies lekker vind uit azie is dit de perfecte plek om heen te gaan. Tapas style gerechtjes met veel smaak en eigenlijk van alles wil je meer zodra het op is.
Leuke mensen en kwaliteit is goed. Het is wel heel duur. Ik was nog niet vol en dat kostte 28 euro. Bij elk ander chinees had ik voor dat geld een weeshuis kunnen voeden.
Het verassingsmenu is echt een aanrader. Mocht je nu bijvoorbeeld geen vlees en/of vis eten dan kun je dit altijd aangeven en wordt het verassingsmenu voof je aangepast!
Lekker eten, gezellig kleine hapjes om te delen. Heel erg vriendelijk personeel. Een echte aanrader!
Goed restaurant, kaart met veel keuze, verse ingrediënten. Vriendelijk personeel echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid