facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Midzomerfair Langedijk

Midzomerfair Langedijk

Info

Fantastisch evenement voor gezinnen in het laatste weekend van juli. Braderie, speelpark ,kermis , muziek, eten & drinken, activiteiten en heel veel gezelligheid.



"Ook dit jaar vindt bij speelpark deSwaan in Langedijk weer een fantastisch evenement plaats voor jong en oud. De Midzomerfair Langedijk wordt gehouden op zaterdag 28 juli van 11.00 tot 21.00 uur. Geniet met het hele gezin van een heerlijke dag uit, waar van alles te beleven valt!Speelpark deSwaan staat garant voor volop klim- en klauterplezier voor de kinderen. Voor de durfals is er een 60 meter lang tokkelbaan en ook ontbreken de populaire bungee trampolines niet. Kom ponyrijden, ga op de foto met een roofvogel, kijk je ogen uit bij de tractoren of laat je verrassen door de straatgoochelaar.De toegang bedraagt € 10,00 per persoon kinderen 0 t/m 2 jaar gratis voor een hele dag én avond speelplezier voor iedereen."
Adres: Wagenweg 2, 1724PT Oudkarspel
Telefoonnummer: 0226-391883
Stad: Oudkarspel
Route: Wagenweg 2
Postcode: 1724PT


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid