facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MiDo Personal Gym

Info

Personal Training | Personal Fitness | Personal Hormonal Profiling | Advanced Mylogenics Practioner | Kettlebell & PowerSledTraining | Boksen | Velserbroek



"Wij bieden zeer gevarieerd aanbod aan van verschillende personal trainingen. Bekijk een van onze onderstaande diensten of ga voor een compleet overzicht naar het lesaanbod."
Adres: Klompenmakerstraat 17, 1991 JJ Velsen
Telefoonnummer: 0614730262
Stad: Velsen
Route: Klompenmakerstraat 17
Postcode: 1991 JJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Mijn MiDo Personal Gym, Personal training Haarlem Noord, Cardio Fitness Noord Personal trainer, Sportschool Velsen Noord, Your Gym Santpoort, 24 7 Gym Haarlem, Boxing academy kennemerland, Fitness centrum Velserbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcentrum Velserbroek Sportcentrum Velserbroek 241 meter Super fijne familie sfeer. Sociale sportschool zeker een aanrader voor een dagje grat...
Ben Rietdijk Sport Ben Rietdijk Sport 246 meter De apparaten zijn goed de begeleiding ook het enige zijn de kluisjes en de douche de ...
BRAFElife BRAFElife 955 meter Voeding & lifestylecoaching - kindercoaching - EMB onderzoeken
Seniorencoach Kennemerland Seniorencoach Kennemerland 3 km Als seniorencoach ondersteun ik u graag bij de problemen die u ondervindt bij het oud...
Fysiotherapie Balans Castricum Fysiotherapie Balans Castricum 14 km Een bedrijf met goede fysio's onder 1 dak. Ik word door Joyce geholpen en ik ben erg ...
Recensies
Wat is het verschil tussen Mido en andere sportscholen: Bij Mido wordt er na elke 6 weken een andere training schema gemaakt . Er wordt vanuit Mido weer gevraagd wat zijn je doelen. Klachten worden per direct wordt aangepast in je training schema of tijdens de les. Voordat de les begint kan je samen met de trainer naar je schema . Wat kan er kwa gewicht of herhalen omhoog.Tijdens de les wordt er % op jouw uitvoering van jouw oefeningen op je gelet. Bij andere sportscholen krijg een rooster voor 6weken. Ga maar en daarna na 6 weken mag jezelf een afspraak maken . Oeps vergeten. Jammer je lichaam krijg geen nieuwe prikkels. Bij Mido wel. De groepslessen zijn klein en gezellig. Ben je nieuw. Je maakt makkelijk aansluiten bij de groep. Zelf eigenaren geven les. Is tegenwoordig heel zeldzaam in sportbrace . Inmiddels doe ik ook box&burn ernaast. Vind ik ontzettend leuk. Nooit gedacht dat ik een avontuurlijke sportschool zou ontmoeten. Door Box&Burn ben ik gaan boksen. Ik boks 2x per week. Nu met een eigen coach van de sportschool. Ik word gemotiveerd door mensen rondom in de sportschool om in de toekomst vrouw in de boksring te gaan. T’ja laat/kan ik je vertellen in deze avontuurlijke sportschool wordt je uit je eigen comfort -zone gehaald.
Mido personal Gym. ik doe boks en burn en helaas moet ik stoppen vanwege externe oorzaken. Ik zeg ga een proefles doen en ervaar de leuke club mensen en de professionaliteit. Als je echt wil sporten ga het eens proberen het is echt heel goed. Je wordt niet teleurgesteld.
Inmiddels ben ik al vijf jaar lid bij MiDo Personal Gym, een sportschool die ik iedereen zou aanraden. In deze vijf jaar tijd heb ik door middel van de expertise en begeleiding van de trainers keer op keer mijn doelen weten te behalen. Het is een fijne hechte sportschool, waar persoonlijke aandacht centraal staat.
Super gastvrije gym! Proefles zeker aan te raden, goeie oefeningen waar je echt iets mee kan. Met de groepslessen krijg je persoonlijke aandacht en positieve feedback. Spierpijn gegarandeerd de volgende dag. De trainers zijn ook top en laten je thuis voelen.
Fijne sportschool, goede sfeer. Zowel medesporters als trainers erg hulpzaam. Erg fijne omgeving, altijd gezellig om weer terug te komen. Beginners hartelijk welkom. Professionele begeleiding. Echt een aanrader.
Ik boks nu voor een tijdje bij MiDo met de intentie om wedstrijden te boksen. Echt gaaf dat de boksschool deze mogelijkheid biedt. Elke dag zijn er wel lessen dus ook goed te combineren met andere dingen. Uitdagende, professionele en motiverende lessen.
Ik zou iedereen MiDo aanraden. Er heerst ten eerste een hele prettige en vriendelijke sfeer. Ik vond de personal trainers zeer professional in hun begeleiding, ze dragen iedere training hun kennis weer over wat mij op mentaal en lichamelijk vlak steeds nieuwe inzichten gaf en wat mij motiveerde en hielp om mijn grenzen te verleggen. Ik vond de afwisseling van personal fitness en de "box & burn" lessen super leuk en kwam altijd met een voldaan gevoel thuis na de training. Ze werken heel persoonlijk en weten van je doelen en eventuele blessures af. Voornamelijk Dominique en Nigel die mij weer van mijn rugklachten af hebben geholpen. Ik heb zelf niet altijd de discipline, maar heb bij MiDo geleerd dat consistentie de key tot succes is. Ze hebben mij die discipline dan ook bijgebracht, thanks guys!
Super sfeer, goede trainers, persoonlijke begeleiding en zware trainingen. Het concept van Mido Personal Gym werkt super motiverend! Je kan heel makkelijk je progressie bijhouden waardoor je steeds beter wilt worden en harder wilt trainen. Ook is het mogelijk om de Personal fitness lessen af te wisselen met leuke/uitdagende groepslessen zoals boksen, power sled of kettlebell trainingen. De beste sportschool in omgeving Haarlem & Velserbroek!
Goede sportschool. In de groepslessen wordt je hard aan het werk gezet, en krijg je genoeg persoonlijke begeleiding, zodat je snel progressie maakt.
Sinds een paar maanden doe ik personal fitness bij MIDO en dat bevalt me enorm goed! De trainers Mike en Dominique zijn niet alleen super enthousiast maar stellen ook een professioneel programma voor je samen wat helemaal op jouw doel is afgestemd. De sfeer in de sportschool vind ik erg prettig. Er trainen veel, zeer gemotiveerde mensen en dat schept een band. De trainingen en groepslessen zijn afwisselend en je merkt al heel snel resultaat. Echt een hele fijne sportschool om te gaan trainen en zeker resultaat te boeken!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid