facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Midgetgolfpark Friesland

Midgetgolfpark Friesland

Info

Op Midgetgolfpark Friesland kunt u terecht voor een ronde midgetgolf op de korte baan en de Zweedse viltbaan.

Adres: Bosberg 4, 8426 GJ Appelscha
Telefoonnummer: 0516-431919
Stad: Appelscha
Route: Bosberg 4
Postcode: 8426 GJ



op zoek naar gerelateerd: Midgetgolf Heerenveen, Glow in the dark midgetgolf Heerenveen, Midgetgolf Wolvega, Midgetgolf Koudum, Midgetgolf Leek, Midgetgolf kollum, Minigolfclub Appelscha, Midgetgolf Balk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Minigolfclub Appelscha Minigolfclub Appelscha 14 meter Een leuke plek voor minigolf
Recensies
Hartstikke leuk veel lol gehad. De moeite waard zowel voor jong en oud
Gezellige banen. Keurig schoon. 2 verschillende banen routes
Leuke plek om te midgetgolfen met 2 circuits, een moeilijke van 18 holes en een makkelijkere van 18 holes. Veel balletjes en clubs beschikbaar. De ene hole wat moeilijk dan de andere, maar over het algemeen veel diversiteit. Prijzen zijn schappelijk, ook van de consumpties. Wel weinig schaduw op de baan als het erg warm is.
Het zijn mooie banen Personeel is vriendelijk het is er netjes en schoon Alleen jammer dat je ze niet alle 2 mag spelen Je moet er 1 kiezen Snap ook wel dat het niet mogelijk is voor al als het er druk is. Want als het er echt druk is is het te klein dan is alles veel te dicht op elkaars loop je elkaar in de weg Maar toen wij er waren was het niet zo druk
In het bos liggen twee midgetgolfbaan verscholen. De locatie van de banen is zeer mooi. Een standaard midgetgolfbaan 18 holes en een vilt midgetgolfbaan 18 holes. De midgetgolfbaan ziet er netjes uit en liggen allemaal in een cirkel. De ruimte tussen de banen is niet erg groot en dit vooral als je met een groep komt. De banen zien er netjes en verzorgd uit, dit is ook nodig omdat beide midgetgolfbanen worden gebruikt voor wedstrijden. Je bent circa één uur bezig met 18 holes twee personen. Wat wel zeer spijtig was. Ik had me verheugd op de viltbaan, het is namelijk de enige Zweedse vilt midgetgolfbaan in Nederland. Alleen kregen we bij de entree te horen dat deze niet beschikbaar was in verband met een wedstrijd. Advies: mocht je op de viltbaan willen spelen en niet teleurgesteld bij de kassa staan dan is contact opnemen een goed advies. Het duurde ook even voordat wij werden geholpen bij de kassa. Medewerker stond in de kantine te kletsen met twee andere medewerkers. We moesten dus een medewerker roepen om te worden geholpen.
Ben zo vaak geweest blijf het echt geweldig vonden
Super leuke midgetgolfbaan met keuze uit vilt of harde baan! Veel plezier voor relatief weinig geld dus super leuk om met het gezin te doen.
Leuke middag gehad, maar beroerd gespeeld. Erg leuk daar met 2 verschillende soorten banen. Gezellig terras. W zelfbediening, maar dat mag de pret niet drukken.
Wij waren er zaterdag om 19.00 uur om even te midgetgolven. Ze gingen net dicht, was al een lange dag geweest zei het personeel. . Gaan 14.00 uur open en officieel 21.00 uur dicht. Hoezo, een lange dag! En dit is niet de eerste keer.
We komen om 18:30 aan en dan gaan ze dicht.. en worden we verzocht om weg tegaan... staat op de site dat ze open zijn tot 21:00 daar rij je dan een half uur voor... nu maar lekker bij de bosberg een drankje doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid