facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Midden-Delfland Vereniging

Midden-Delfland Vereniging

Info

De Midden-Delfland Vereniging maakt zich sterk voor een open, groen en aantrekkelijk Midden-Delfland. In 1977 opgericht in antwoord op overheidsplannen om van het Midden-Delflandgebied een rijksbufferzone te maken.

Geschiedenis

Doelstellingen van de Midden-Delflandvereniging:
* Behouden en versterken van het unieke groene landschap.
* Aantrekkelijk houden en maken van het gebied.
* Stimuleren en fasciliteren van 'groen' ondernemerschap.

Om dit te bewerkstelligen organiseert de Midden-Delfland Vereniging diverse activiteiten, waarover u meer kunt lezen op deze website.

Zo verschijnt er vier keer per jaar de Midden-Delfkrant, een magazine met daarin aandacht voor cultuur, natuur, recreatie en historie in het hele gebied.

Sinds 1999 organiseert de vereniging op de derde zaterdag van juni de Midden-Delfland Dag. Dit is een dag waarop alle facetten die dit gebied bijzonder maken aan de orde komen: rust, ruimte en recreatie. Op de Midden-Delfland Dag staat heel het gebied bol van activiteiten.

Eens per maand verstuurt vereniging een nieuwsbrief aan haar leden, met een activiteitenkalender. Ook organiseert zij lezingen, videopresentaties en excursies. Voor het actuele aanbod kunt u ook terecht op onze Facebookpagina of agenda voor leden op deze site.

Adres: Burgemeester Musquetiersingel 40, 2636 GG Schipluiden
Telefoonnummer: 06 - 42 105 407
Stad: Schipluiden
Route: Burgemeester Musquetiersingel 40
Postcode: 2636 GG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Bestuur Midden-Delfland Vereniging, Midden-Delfland nieuws, Wandelen Midden-Delfland, PUUUR Midden-Delfland, Ontdek Midden-Delfland, Boerderijen fietsroute Midden-Delfland, Midden-Delfkrant, Bezoekerscentrum Midden-Delfland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scouting Schipluiden Scouting Schipluiden 189 meter Scouting Schipluiden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid