facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Middelkoop Culemborg B.V.

Middelkoop Culemborg B.V.
Adres: Beesdseweg 2, 4104 AW Culemborg, Nederland
Telefoonnummer: 0345 512 020
Staat: Gelderland
District: Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Beesdseweg
Huisnummer: 2
Postcode: 4104 AW


Openingstijden

maandag: 09:00–17:30
dinsdag: 09:00–17:30
woensdag: 09:00–17:30
donderdag: 09:00–17:30
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Super Seat | Nieuw & tweedehands Horeca Meubilair | Horeca inrichting | Vintage & retro meubilair kopen Super Seat | Nieuw & tweedehands Horeca Meub... 1 km Goed en snelle service en prima prijs/kwaliteit.
Recensies
Naar aanleiding van een eerder gekochte keuken bij de firma Middelkoop in Culemborg was het voor ons geen vraag waar we onze huidige keuken zouden gaan kopen. Het ontvangst bij binnenkomst, een heerlijk aangekleed kopje koffie, zelfs een aangeboden maaltijd wanneer het bezoek aan de showroom rond etenstijd is….. ronduit: gastvrij, vriendelijk en geholpen door verkopers met kennis van zaken. Het adviseren en in een fijne samenwerking komen tot het realiseren van onze droomkeuken, badkamer en pvc-vloer is tot onze 100% tevredenheid uitgevoerd. De lijntjes zijn kort en bij vragen wordt er naar gestreefd om dezelfde dag nog antwoord terug te krijgen. Oplossingsgericht wordt er meegedacht en de service gaat héél ver…!!nKortom: overweeg je een nieuwe keuken, badkamer, vloer of kast ? Bij Middelkoop op de Beesdseweg in Culemborg wordt je groots verrast..!!
Bijna 30 jaar geleden hebben we onze eerste keuken bij Middelkoop gekocht en 15 jaar geleden onze badkamer. Nu we na deze tijd een nieuwe PVC vloer op de benedenverdieping wilden hebben, zijn we na onze zeer goede ervaringen wederom naar Middelkoop gegaan. Onze keuken was na al die jaren nog in prima staat, maar in combinatie met de vloer, hebben we een nieuwe uitgezocht. Na 2 uur meedenken over de mogelijkheden hadden we een prachtig totaal nieuw ontwerp voor de keuken, met mogelijkheden die ik niet zelf had kunnen bedenken.nNu heb ik een totaal nieuwe benedenverdieping met een prachtige vloer en keuken. Deze zijn zeer zorgvuldig en met liefde voor het vak gelegd en gemonteerd. Helemaal naar wens.nIk kan iedereen Middelkoop aanbevelen als je zeker wilt weten dat je iets moois en volgens afspraak vernieuwd wil hebben. En de uitstekende service behoud je ook na 30 jaar nog!
Ik ben zeer tevreden over het advies, levering en vooral de montage van de badkamer en toilet.nEen vakman in hart en nieren, communiceerde goed en leverde perfect werk.
Nadat na 4,5 jaar bleek dat onze keuken was aangetast door houtworm, daarover contact gezocht met leverancier Middelkoop Keukens en Badkamers. Hoewel de door mij ingehuurde ongediertebestrijder aangaf dat het moeilijk zou zijn om de keukenleverancier aansprakelijk en verantwoordelijk te houden voor onze besmette keuken, bleek in het 1e contact daarover met Peter Klop dat Middelkoop Keukens en Badkamers niet tot die categorie behoort. Integendeel, na uitleg van de situatie deelde Klop mij mede dat de oude keuken verwijderd zou gaan worden en dat een nieuwe keuken zou worden geplaatst. Alle kosten die daarmee verband zouden houden kwamen voor rekening van Middelkoop Keukens en Badkamers. Klop vond het al met al heel vervelend voor ons dat we daardoor enkele dagen in de rommel zouden zitten, maar zegde toe dat het allemaal goed zou komen. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst op enkele kleine dingetjes na die nog zullen worden uitgevoerd. Al met al zijn wij buitengewoon tevreden over de wijze waarop Peter Klop van Middelkoop Keukens en Badkamers ons heeft ontzorgd. Met deze nazorg blijkt maar weer dat een gerenommeerd bedrijf als Middelkoop Keukens en Badkamers staat voor hun product en niet allerlei mitsen en maren oproept waardoor je als consument het nakijken hebt. Kortom heel blij met deze top keukenleverancier.
Wat hebben we een prachtige keuken staan! Goed advies, mooi materiaal en een supermontage. Zelfs bij het leveren van de keuken wilde ze nog even wachten omdat de vloer leggen door omstandigheden wat vertraging had opgelopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid