facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Middelhoek Osteopathie

Middelhoek Osteopathie

Info

Osteopathie praktijk Middelhoek

Adres: Schenge 4, 4335XS Middelburg
Telefoonnummer: 0031630370801
Stad: Middelburg
Route: Schenge 4
Postcode: 4335XS


Recensies
Veel met mijn klachten naar fysiotherapeuten en andere osteopaten geweest, zonder veel resultaat. Dit keer grotendeels van mijn klachten af. Fijne, adequate behandeling.
Met ons zoontje geweest en voor mezelf in de zwangerschap, ze is heel kundig en rustig. Heeft alle tijd voor je en is heel lief voor kinderen! Legt de dingen heel goed uit tijdens de behandeling en geeft super tips! Echt een aanrader!
Ik had jarenlang rugpijn, maar Lieven heeft mij geweldig geholpen. Ik ben in augustus 2017 twee keer naar Lieven geweest en ik heb sinds dien geen rugpijn meer. Geweldig!
Lieven is kundig en heeft aandacht voor de persoon en de klacht. Ze haalt het optimale uit de behandeling en dit is een prettig idee. Ik raad iedereen aan die een osteopaat zoekt, hier naar toe te gaan.
Onlangs behandeld door Lieven Middelhoek. Ik had last van nek en schouderklachten met tintelingen naar mijn arm. Nu geen klachten meer. Middelhoek osteopathie is zeker een aanrader!
Zeer goede en kundige osteopaat. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid