facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Micro Nutritions BV

Micro Nutritions BV

Info

Duurzaam boeren is de toekomst!

Geschiedenis

Voeren van de veestapel naar genetische potentie

De media, consumenten en ook de maatschappij is er druk mee, landbouw. Een aantal kreten van afgelopen tijd: kringlooplandbouw, duurzaam ondernemen, gezonde dieren, antibiotica, milieu, klimaatsverandering. Laten we hier samen iets aan gaan doen: verhogen van de levensduur, minder antibiotica gebruik, minder milieuverliezen, klimaatvriendelijker boeren, maar ook… een hoger rendement van uw eigen bedrijf. Hoe dit te bereiken? Micro Nutritions BV kan u hierbij helpen!

Wie is Micro Nutritions BV?
Al meer dan 10 jaar is Micro Nutritions BV dagelijks bezig met het voeren van de veestapel naar genetische potentie. Deze manier van voeren en boeren vraagt om hoogwaardige en innovatieve producten. Door de kennis die afgelopen jaren is opgebouwd, heeft Micro Nutritions een nauwkeurig assortiment voor u samengesteld. Er is voor u een selectie gemaakt van de beste producten en deze worden geïmporteerd over de hele wereld. Ons assortiment biedt producten voor veel schakels in de agrarische bedrijfskringloop.

Micro Nutritions BV brengt de producten op verschillende manieren aan de boer: directe verkoop, webwinkel en via tussenleveranciers.

Adres: It Langpaed 2, 9283 TD Surhuizum
Telefoonnummer: 0512 - 366 077
Stad: Surhuizum
Route: It Langpaed 2
Postcode: 9283 TD


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid