facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Michiel van Maanen Makelaardij o/g

Michiel van Maanen Makelaardij o/g
"Michiel van Maanen Makelaardij al jaren een begrip in de regioElke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Een routine wordt het nooit, maar dat is juist wat het vak zo mooi maakt.Onze filosofie is alsmaar sterker geworden. Ons team is opgebouwd uit verschillende leeftijden, ervaringen en afkomstig uit alle hoeken van de regio. Wij kennen de gehele woningmarkt met haar waardes “op ons duimpje”. Met deze rijke ervaring kunnen wij blind op elkaar varen."
Adres: Bennebroekerlaan 19 , Bennebroek 2121 GP, NL
Telefoonnummer: 023 584 2171
Stad: Bennebroek
Route: Bennebroekerlaan 19
Postcode: 2121 GP



op zoek naar gerelateerd: Michiel van Maanen Voorthuizen, Michiel van Maanen Spyder, Michiel van Maanen overleden, Michiel van Maanen Facebook, Heemborgh Bennebroek, NVM-makelaars, Funda Bennebroek huur, Funda Bennebroek Zwarteweg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg. Voor zover tevreden over het contact.
Gehaaste bezichtiging, zegt niks van de technische staat van de woning te weten terwijl er een technische rapport aanwezig was.
Perfect, correct en snel. Weet hoe hij een huis moet verkopen.
Vertaald door Google Wat mij betreft de beste makelaar in de regio. Origineel The best real-estate agent in the region in my opinion.
Vertaald door Google Goede en snelle bediening! Origineel Good and quick service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid