facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Michelromijn.nl

Michelromijn.nl
Adres:
Telefoonnummer: 0641773936
Stad: Honselersdijk


Recensies
Michel heeft onze website ontwikkeld, jarenlang onderhouden en bijgewerkt. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over deze website bouwer maar ook superblij dat hij dit wilde doen! Bunkermuseum Den Haag.
Erg tevreden met Michel weet wat hjj doet. Aan creativiteit ontbreekt het niet bij hem. Denkt met je mee en los dingen op.
Ik heb Michel gebuikt voor meerdere opdrachten en ben zeer tevreden. Hij reageert snel en heeft veel kennis in webdesign en alles eromheen.
Super bedrijfje en zeer profesionele website's met duidelijke inhoud waar de klant om vraagt en bezoekers graag naar kijken
Sinds ik Michel ontdekt hebt is er van alles gebeurd in mijn online wereldje, heb enorm veel geleerd en leer nog steeds. Ben blij dat je in mijn leventje gekomen bent en ik hoop nog jaren van je te kunnen genieten. Ik raad hem zeker aan voor website te laten bouwen, onderhoud en nog veel meer, toppertje. Thanks mate!
zeer goede hulp en staat altijd voor je klaar,ik raad michel romijn zeer zeker aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid