facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Michele's Beauty

Michele's Beauty

Info

Gediplomeerde specialist biedt aan:
Permanente make-up
Mesotherapie
Wimperextensions
Meso therapie (fillers)
Henna Brows
Lash volume lift
Ontharen
Gellak

Geschiedenis

Behandeling Permanente make-up

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up (PMU) of micropigmentatie lijkt qua techniek op tatoeëren. Met PMU wordt er echter met pigment in plaats van inkt gewerkt. Bovendien gaat de naald bij PMU ook minder diep dan met tatoeëren, waardoor PMU in de loop van een aantal jaren langzaam vervaagt. Hoe lang PMU bij jou mooi blijft is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk op welke plek het zich bevindt, of je veel zwemt of zont en vooral wie het bij je aanbrengt. Wanneer je het gevoel krijgt weer te willen bijtekenen is het tijd voor een nabehandeling. Dit is meestal rond de twee a drie jaar.

Technieken
De techniek voor het zetten van PMU is vrij simpel. Met een ultradunne steriele naald wordt een speciaal maar veilig en kleurvaste pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Hierdoor is het mogelijk om uitermate nauwkeurig te pigmenteren.
Met de 3D-hairstroke of de Shadow wenkbrauwtechniek is de PMU niet meer van echt te onderscheiden. Een PMU eyeliner zorgt ervoor dat je altijd sprekende ogen hebt, zelfs als je naar de sauna gaat. Met PMU is het mogelijk om smalle lippen meer symmetrisch te maken en voller te doen lijken.
Veilig en betrouwbaar
Vooraf wordt in overleg met u besproken welke kleurpigmenten in uw geval het mooist zijn. De pigmenten staan onder controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn goedgekeurd en veilig. Om PMU aan te brengen, is enerzijds mijn vakmanschap vereist. Anderzijds gebruik ik zeer betrouwbare apparatuur. Ik werk hygiënisch en stel het belang van u, als klant, altijd voorop. Ik werk met pigmentatie apparatuur dat secuur en veilig is.
Door mijn goede privé opleiding en regelmatige bijscholing in de nieuwste technieken en inzichten, kunt u er van uit gaan dat u bij mij in goede handen bent.

Belangrijke informatie
PMU kan probleemloos worden toegepast op gezonde mensen. Tijdens de zwangerschap wordt het afgeraden om PMU te nemen. Kort na de behandeling zal de pigmentatie altijd iets donkerder zijn, tijdens de eerste week neemt de kleurintensiteit namelijk met 30% af.
U moet zon, zee, sauna, zwembad en zonnebank in de eerste week na de behandeling vermijden.In het nazorgformulier dat ik u bij de behandeling geef, kunt u alles vinden over de do’s en don’ts in de eerste week na de behandeling.
Wanneer u vragen heeft kunt u mij altijd contacten op; 0625112638.

Behandeling Wimperextensions

Wat zijn wimperextensions?
Wimperextensions geven de ogen een prachtige uitstraling, zonder mascara, wimperverf of een wimperkruller te gebruiken. De wimperextensions worden een voor een tussen de natuurlijke wimpers aangebracht met een speciale wimperlijm. De extensions die ik gebruik zijn vervaardigd van hoogwaardig antiallergisch materiaal die vanuit een volle aanzet aan de basis geleidelijk dunner wordt. Ik werk in mijn salon met de one-by-one techniek waardoor de wimperextensions er zeer natuurlijk uitzien, lang blijven zitten en waarbij make-up voor wimpers niet meer nodig is.

Hoe worden wimperextensions bevestigd
Een wimperextension behandeling bij Michele’s Beauty duurt ongeveer 60 minuten en een opvul behandeling ongeveer 40 minuten. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimpers en worden nooit op de huid of wimperrand geplaatst. Voordat we beginnen met de behandeling bespreken we de gewenste lengte en look die u wilt creëren.

Hoe lang blijven wimperextensions zitten
De wimperextensions blijven gemiddeld 3 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers. De periode hangt af van de groeicyclus van de natuurlijke wimpers. De groeicyclus is ongeveer 3 weken, vervolgens vallen de wimpers uit en worden deze op een natuurlijke wijze vernieuwd. Ik adviseer u om na 2/3 weken de wimpers op te laten vullen, zodat de perfecte look wordt behouden.

Verzorging wimperextensions
Voor een mooi en blijvend resultaat is het van belang dat de wimpers goed verzorgd worden.
*Na het aanbrengen van de wimpers is het van belang dat deze de eerste 24 uur niet nat worden. Nu kan de lijm volledig hechten en blijven de wimpers langer zitten.
*U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Gebruik alleen mascara op waterbasis. Make-up remover die olie bevat zorgt ervoor dat de wimper los laat.
*Vermijd direct stromend water op de wimperextensions.
*Laat de wimperextensions na het douchen natuurlijk opdrogen.
*Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseer ik u een zwembril te dragen om het resultaat te behouden.
*Wrijf niet met de handen in de ogen. De natuurlijke wimpers kunnen hierdoor voortijdig uitvallen.

Wimperextensions verwijderen
Wilt u de wimperextensions verwijderen dan kunt u dit het beste door mij laten doen. Ik heb de juiste producten om de wimperextensions te verwijderen. Ook kunt u ervoor kiezen om de wimperextensions uit te laten groeien.


Adres: Aalscholverstraat 41, 1121 EL Landsmeer
Telefoonnummer: 0625112638
Stad: Landsmeer
Route: Aalscholverstraat 41
Postcode: 1121 EL


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beautysalon Denise Beautysalon Denise 98 meter Welkom bij Beautysalon Denise
Zadiva Zadiva 235 meter Nagelbehandelingen, schoonheidsbehandelingen en verkoop van sieraden en woonaccessoir...
Schoonheidssalon   Sabrina Schoonheidssalon Sabrina 315 meter Heel relaxed en goed.
OurBeauty by Olga OurBeauty by Olga 507 meter OurBeauty is echt een heel fijne en goede plek. Ik ga hier altijd heen voor gezichtsb...
D' Wellness-studio D' Wellness-studio 901 meter Pssssssst.... Opening soon! Perfect manicure/ pedicure Stunning eye lashes Smooth f...
Kim Vester Studio ? ¥ Kim Vester Studio ? ¥ 935 meter Vriendelijke benadering, professionele behandelingen en altijd een prachtig resultaat...
BeauSense BeauSense 1 km Lang getwijfeld of en waar ik voor PMU moest gaan, want het is toch je gezicht. Nu ik...
Natascha Barneveld instituut voor huidverbetering Natascha Barneveld instituut voor huidverbet... 3 km Elke 6 weken kom ik opnieuw bij Natascha! Ze neemt te tijd voor het beste resultaat e...
Recensies
De beautysalon van Michelle, Mooie salon netjes, schoon, sfeer vol. Erg vriendelijk en goed in wat ze doet welke behandeling je ook neemt.
Ik ben een super te vrede klant bij Michele’s Beautys. Ik ga trouw elke twee weken naar haar toe. Ze doet precies wat ik wil en het is altijd super gezellig. Ik raad haar zeker aan!!
Ik ben erg tevreden! Michele geeft goed advies en alles ziet er netjes en schoon uit! Kom er regelmatig terug. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid