facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Michel Smeijsters edelsmid juwelier

Michel Smeijsters edelsmid juwelier

Info

In onze winkel aan de Markt van Oirschot, presenteren wij een collectie unieke sieraden, bijzondere juwelen uit eigen atelier, trouwringen en horloges.



"eigentijdse collectie sieraden in goud en zilver / handgemaakte juwelen uit eigen atelier / atelier voor reparatie van juwelen / uitgebreide collectie diamantsieraden, verlovingsringen en trouwringen / unieke Charlotte Ehinger Schwarz Premium Store / vervangen horlogebatterij en -band"
Adres: Markt 17, 5688 AJ Oirschot
Telefoonnummer: 0499 577 587
Stad: Oirschot
Route: Markt 17
Postcode: 5688 AJ



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Altijd gezellig om hier even binnen te wandelen en nieuwe Charlotte sieraden te bekijken en passen. Nu ook Smeijsters bier. Gekocht met glas en lekker van genoten thuis. Echt een aanrader.
Horloge nieuwe batterij in laten zetten .... 2 daagjes daar en hij loopt weer maar de komende 3 weken is Michiel met vakantie .... dit bericht is van 26 juli 2020 ...vakantie is weer voorbij ....
Fijne en kundige mensen, prachtige juwelen, ga eens kijken voor de Charlotte lijn, schitterende ringen, mooie keuze voor je lief!!
Heel fijn geholpen met 't vinden van onze trouwringen
Goede zaak met zeer gastvrij echtpaar. We zijn wederom goed geholpen!
zou fijn zijn als de telefoon ooit opnemen
Uitgebreide collectie Charlotte, behulpzaam, vriendelijk en geduldig.
Heel goed en prettig advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid