facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Michel's American Diner

Michel's American Diner

Info

Michel's American Diner, een Amerikaanse uitstraling. Met de Amerikaanse burgers en sauzen als specialiteit! Lunch, drinks, snacks & burgers!

Geschiedenis

Op de menukaarten vindt u een uitgebreid overzicht van o.a. onze overheerlijke burgers die gemaakt zijn van 100% scharrelrundvlees van Keurslager Mulder.

Michel’s American Diner heeft met zijn burgers een eigengemaakte specialiteit in huis. De burgers, die voor 100% uit scharrelrundvlees bestaan, zijn vol van smaak en aangevuld met echte burgersauzen!

Michel’s American Diner is sinds vorig jaar gevestigd aan de Doelenstraat 16 en staat nu al bekend om haar heerlijke verantwoorde hamburgers die bestaan uit 100% scharrelrundvlees van de bakplaat.



"Wilt u een patatje en een snack dan kan dit omdat het in de volksmond nog steeds een snackbar is, maar wilt u een heerlijke Amerikaanse burger of een riante plate dan kan dit ook."
Adres: Doelenstraat 16, 8331 HZ Steenwijk
Telefoonnummer: 0521513366
Stad: Steenwijk
Route: Doelenstraat 16
Postcode: 8331 HZ



op zoek naar gerelateerd: Kerstbrunch Steenwijk, 50s diner restaurant, Brasserie Steenwijk, Kerstdiner bestellen Steenwijk, Onbeperkt eten Steenwijk, Diners in Nederland, Afhaal Restaurant Steenwijk, Restaurant Steenwijk bezorgen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tennessee American Steakhouse Tennessee American Steakhouse 105 meter Aardige serveerders en leuke sfeer eten is zeer lekker en de kip is zeer mals alleen ...
Cafetaria De Honingpot Cafetaria De Honingpot 156 meter Lekkere frieten met hun eigen kruidenmix erover heen. Ook handig dat het in een emmer...
Snack delivery Steenwijk Snack delivery Steenwijk 270 meter Paar keer besteld, maar eigenlijk elke keer weer een teleurstelling... Er wordt bijna...
Bestaria Steenwijk Bestaria Steenwijk 1 km Teleurstellend, worden veel fouten gemaakt in de bestellingen. Missen regelmatig ding...
McDonald's McDonald's 1 km Geen idee hoe het eten is. Alleen wat te drinken gehaald. Ook fijn dat je daar naar h...
Recensies
Personeel werkt erg hard, doen hun uiterste best om een goeie burger te maken. We hebben lekker gegeten. Eten was er zeer snel ondanks dat het erg druk voor ze was met telefonische en online bestellingen. Wat ik wel heb gemist is dat de milkshake niet meer in een glas wordt geserveerd,dat vond ik juist zo leuk eerder.
Het eten was lekker, echter duurde het een uur voordat we het eten kregen. Zelfs het drinken kregen we pas na ~25 min te zien.
Na anderhalf uur had ik nogsteeds m'n sparerib niet. T eten was prima anders was t 1 ster.Eten: 4/5
De zaak stinkt, slappe frieten en als ik speciaal bestel wil ik geen ketchup
Samen met mijn tennismaatje Michel de 2e prijs op het Steenwijkerland toernooi gewonnen , de prijs: een dinerbon bij Michel's American Diner. Heerlijke sate plate en hamburger pulled pork/ beef gehad. Sfeervol ingerichte snackbar! Bedankt Michel!
Heerlijke hamburgers gegeten. Leuke frisse entourage, Elvis Presley, James Dean, marilyn Monroe aan de wand. Jaren 60- stijl.
Het leek net of het frituur, niet meer goed was. Waardoor de patat niet goed smaakte. Bediening was niet optimaal en belachelijke prijzen, weinig eten voor veel geld.
Van middag een bestelling gehaald bij Michel’s American Diner. De patat was niet goed gebakken droog en slap waarschijnlijk net de olie aangeraakt. De snack’s waren redelijk.Het soft ijs zat vol met zwarte stukjes. Conclusie niet weer.
Met volle mond mag ik niet praten Kijk even naar de foto....... zien is eten Heerlijk kwaliteit burgers. Eet smakelijk!
De burger was echt heerlijk en de frietjes ook! Sausje ook lekker en een lekker sfeertje binnen. Mocht wel wat sixties muziek aan om het compleet te maken. Verder toptent!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid