facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Michel paljaske

Info

vrijgezel

Adres: Jan Welterslaan, Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: +32485950336
Stad: Deurne
Route: Jan Welterslaan


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LEVgroep Deurne LEVgroep Deurne 339 meter De Levgroep is een organisatie die zich op vele dingen richt voor hulp bij wijkbewon...
Recensies
Zeer goede en correcte opvolging van onze dossiers. Altijd bereikbaar voor vragen en adviezen allerhande. Zeer tevreden.
Heel tevreden over de behandeling van mijn dossier. Vriendelijke bediening en snelle afhandeling. Zeker een aanrader
Zeer tevreden met hun diensten. Altijd een snel en duidelijk antwoord en staan steeds klaar als er vragen zijn.
Uitstekende service, laat zich niet overhalen om short-cuts te gebruiken, volgt processen volgens de letter van de wet op. Zeer correcte notaris met oog voor de menselijkheid in het proces.
Heb godzijdank beroep gedaan op Notariskantoor Michoel en Fleerackers. Persoonlijke ontvangst door Michael Michoel omtrent aankoop appartement. Doorgedreven kennis en onderzoek van zijn zijde hebben me enorm geholpen bij het afhandelen van mijn dossier. Daar waar de verkopende notaris een aantal documenten niet had aangevraagd was zijn tussenkomst voor mij superbelangrijk. Niet alleen voor het verlijden van de akte maar ook met het zicht op de eventuele verderverkoop in de toekomst. Ik ga voor al mijn notariële issues steeds terug bij het bureau.
Goede service en advies, duidelijke communicatie, snelle responstijd. Zeer tevreden.
Onvriendelijk, doet wat die wilt. Als we vragen over stand van zaken moeten we dit altijd stellen via de advocaat. We zijn enorm teleurgesteld in zijn werkwijze en hoe hij met mensen omgaat!
Van bij mijn eerste contact met het notariaat werd ik uitstekend begeleid en geïnformeerd. Duidelijke info en heel vriendelijke contacten stonden hierbij centraal. Zeer correcte en duidelijke service.
Zeer goede dossierkennis, oprecht advise en heel vriendelijke beleiding. Dit kantoor is een aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid