facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Michael Verstraeten Personal Training, Voeding & Coaching

Michael Verstraeten Personal Training, Voeding & Coaching

Info

''Samen naar een gezonde levensstijl''

Geschiedenis

Welkom bij Michael Verstraeten Personal Training, Voeding & Coaching

Voel jij je vermoeid, zit je niet lekker in je vel, ontbreekt het je aan kracht en uithoudingsvermogen? Ben je voor de spiegel of op de weegschaal gaan staan en tot de conclusie gekomen dat je het eigenlijk over een andere boeg wil gaan gooien?

Wat de reden ook is; je bent niet tevreden zoals het nu gaat en er moet iets veranderen in jouw leven. Alleen hoe het dan precies anders moet is nog niet helemaal duidelijk en initiatieven die je zelf al in gang hebt gezet zijn niet uitgepakt zoals je dat voor ogen had.

Bewuster leven, gezonder eten en meer bewegen; je eetpatroon veranderen en naar de fitnessschool gaan; wij weten het allemaal en toch is het moeilijk om een eenmaal ingeslagen weg ook vol te houden. Uiteindelijk zie je te weinig of geen resultaat en het is dan heel verleidelijk om weer het oude leefpatroon op te pakken.

Wat nodig is, is een gedragsverandering en in veel gevallen iemand die jouw begeleidt om deze gedragsverandering in gang te zetten en vol te houden; kortom het werkterrein van een personal trainer. Een personal trainer is iemand die jou motiveert , begeleidt en het uiterste uit jezelf haalt om die doelstellingen te bereiken en is zeker niet alleen voorbehouden aan welgestelden en beroemdheden.

Een goede gezondheid en een betere vitaliteit moeten weer prioriteit nummer één worden onder het motto:

’’SAMEN NAAR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL’’

Adres: Burgemeester van Houtstraat 82, 6021AW Budel
Telefoonnummer: 0031(0)622836454
Stad: Budel
Route: Burgemeester van Houtstraat 82
Postcode: 6021AW



op zoek naar gerelateerd: Personal trainer en voedingscoach, Sport en voedingscoach opleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Endovelicus Budel Endovelicus Budel 639 meter Endovelicus Clinic biedt de oplossing tot een blijvend slank en een gezond leven
Cygnus ZuidOost Cygnus ZuidOost 663 meter Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling
Recensies
Het was een stap om deze zomer hier beginnen trainen. Na een zware periode van burn-out en steeds terugkerende bekkeninstabiliteit wilde ik echt actie ondernemen om terug fit en sterk te worden, zowel fysiek als mentaal. Door de uitstekende begeleiding van Danielle en Davy kan ik zeggen dat het nu stukken beter gaat. In het begin was het zoeken naar de belasting die ik aankon maar intussen mooi evenwicht gevonden. De training zijn intensief maar worden altijd aangepast aan jouw niveau. Ik kan het iedereen aanraden!
Wat een toppers! Professioneel, fijne begeleiding en afwisselende trainingen!!
5 sterren, op maat gemaakte programma's voor niet alleen mijn conditie, maar ook een stapsgewijze gids voor het veranderen van mijn levensstijl! Ze zijn ideaal voor iedereen die 'Stok achter de deur'-benadering nodig heeft om de verandering aan te brengen en je leven in beweging te krijgen. Volgende stap de nieuwe jij! Zodra je de wilskracht hebt om de verandering aan te brengen, zijn ze je partner om je doelen te bereiken. Ze helpen je om een hoge mate van motivatie te behouden en moedigen je aan om door te gaan. Hun expertise en focus op het individu is fantastisch. Dit is niet waar je je aanmeldt en zonder toezicht wordt achtergelaten, om op een loopband te rennen of van machine naar machine door een sportschool te dwalen; je komt hier om aan jezelf te werken met een coach of trainer die is geïnvesteerd in je succes! 5 Stars, Tailor made programs for not just my fitness but also a step-by-step guide for changing my lifestyle! They are ideal for anyone who needs to have “Stok achter de deur” approach to make the change and getting your life into gear. Next step the new you! Once you have the willpower to make the change they are your partner to get you to your goals. They help you maintain a high level of motivation and encourage you to keep on going. Their expertise and focus on the individual is fantastic. This is not somewhere you sign up and are left unsupervised, to run on a treadmill or wander around a gym from machine to machine; you come here to work on yourself with a coach or trainer who is invested in your success!
Erg betrokken trainers en super afwisselende trainingen! Toppers!
Het team motiveerd je steeds om te komen trainen, je doel te behalen. De trainingen die worden gegeven zijn altijd gevarieerd. Ik kom elke keer met plezier sporten. Ik sport nu 3 maanden en ben al ruim 6 kilo afgevallen. Het team moet zo doorgaan want ze zijn super!
Vertaald door Google Toegewijde en deskundige trainers, geweldige faciliteiten en technisch onderlegd! Origineel Dedicated and knowledgeable trainers, great facilities, and tech savvy!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid