facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mica Yoga

Mica Yoga

Info

MICA YOGA PURE ONTSPANNING!
Integrale hatha yoga, Ontspannings yoga, dynamische yoga en Meditatie, voor volwassen, Senioren, Zwangeren en Kids.
NOOTDORP.

Geschiedenis

Mijn naam is Michaela Poort
Gediplomeerde Integrale hatha yoga docente.
En ik geef met heel veel passie en liefde hatha yoga en meditatie lessen voor volwassenen en kinderen in Pijnacker en Ypenburg.
En deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen!
Je hoeft hier niet lenig voor te zijn!

LAST VAN STRESS? BENT U OVERVERMOEID? PIJN /STIJF IN UW NEK, RUG OF GEWRICHTEN?
ADEMHALINGSPROBLEMEN?
Dan is MICA YOGA de oplossing voor uw problemen!!!
MICA YOGA.... PURE ONTSPANNING!



"Dé online yogaschool van Pijnacker-Nootdorp, Den Haag en omstreken!Integrale Yoga & Meditatie en Ayurvedische massageOok online op Mica Yoga TVKijk in onze webshop voor ons exclusieve MICA YOGA labelWees welkom voor een gratis proefles!"
Adres: Gildeweg 30, 2632BA Nootdorp
Telefoonnummer: 0610722639
Stad: Nootdorp
Route: Gildeweg 30
Postcode: 2632BA



op zoek naar gerelateerd: Mica Yoga inloggen, Varia Flow Yoga, Yoga Rijswijk, Bikram Yoga Rijswijk, Bikram Yoga Delft, Yoga burnout, Yoga 2-daagse, Buiten Yoga Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Born4Yoga Born4Yoga 306 meter Become your better version
Recensies
Mica Yoga is een prachtige yogastudio waarbij de ambiance zo rustgevend en prettig is dat de beleving van een yogales optimaal is. Laat je dus niet afleiden door de buitenkant van het gebouw, want dat staat tot groot contrast met de binnenkant. Michaela en Irma nemen de 'yogaleerling' heel serieus en zorgen ervoor dat zowel het aanbod als de lessen passen bij de doelgroep. Daarbij wordt de beleving uitgebreid met een mooie loungehoek en verschillende producten ter ondersteuning van yoga en meditatie. Ik kan oprecht zeggen dat dit een fantastische plek is om yoga- en meditatielessen te volgen.
Paar jaar geleden begonnen met mijn eerste yogales bij Mica Yoga. Wat een superervaring, nooit geweten dat ik een ‘leeg’ hoofd kon krijgen. Inmiddels voel ik me zoveel beter, lichamelijk en geestelijk. Veel soorten lessen en met de app is het makkelijk aan te melden. Fijne yoga ruimtes met lieve betrokken docenten.
Wekelijks geniet ik van Michaela's lessen, van integrale hatha yoga tot dynamische yoga. Michaela weet je op professionele en eigen wijze door de lessen heen te begeleiden. De lessen worden afgesloten met een geleide meditatie. Na afloop is er tijd voor een kopje thee en een gezellig praatje onderling. Kortom yogalessen bij MicaYoga zijn echt een kadootje voor jezelf.
Werken aan jezelf in een mooie omgeving. Je kunt kiezen voor diverse lessen hoge energie of juist bewust wat minder met fijne docenten. Elke keer weer heerlijk om er te mogen zijn.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Mica Yoga met het openbaar vervoer


Nootdorp, Gildeweg 110 meter
60
Nootdorp, Gildeweg 130 meter
60

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid