facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mibella Hair

Info

Op zoek naar een mooie lace wig? Dan ben je bij Mibella Hair aan het juiste adres! Goedkoop, betrouwbaar en van perfecte kwaliteit!

Geschiedenis

Op zoek naar een mooie lace wig? Dan ben je bij Mibella Hair aan het juiste adres! Goedkoop, betrouwbaar en van perfecte kwaliteit!

Onze taak

Our mission is to provide women all over the world with a wonderful hairpiece. Some women are looking for a hairpiece because of a sickness, others are looking just for a change without damaging their hair. All of you are welcome to try our collection. We WILL make you happy!

Producten

Lace wigs
Weave
Closures
Synthetic lace wigs

Adres: Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0631042000
moc.riahallebim@ofni
Stad: Almere-Stad



op zoek naar gerelateerd: full lace wig human hair, brazilian hair pruiken, lace hair, black hair pruiken, lace wig bevestigen rotterdam, brazilian hair amsterdam, human hair pruik, hair topper nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MoveHs HairSolutions MoveHs HairSolutions 2 km Super begeleid en een geweldig team!
Recensies
Ik wou dat ik een positief review kon achterlaten maar ik ben zwaar teleurgesteld op de kwaliteit het haar van mibella hair. In december heb ik vlak voor mijn vakantie een kinky curly upart wig besteld. Na een week dragen werd deze heel stijf en droog. Ik heb 300 euro betaald voor de pruik. Ik verwacht wel langer dan een week plezier van deze pruik te hebben. Door alle drukt op vakantie dacht ik dat het mogelijk aan mijn verzorging lag. Na vakantie heb ik het paar dagen geprobeerd maar kwaliteit bleek alsnog teleurstellend. Ik heb pruik maar opgeruimd en niet meer aan gedacht. Nu heb ik deze pruik weer bij gepakt om te kijken of ik er iets van maken voor de zomer. Echter voelt deze pruik droog en geklitterd. Ik probeer het te hydrateren maar het haar klitterd en verstijft zodra het niet meer vochtig is. Erg jammer. Ik dacht een keer te investeren in goed haar maar dit is vrijwel hetzelfde kwaliteit haar die ik vroeger van aliexpress kocht voor 80 euro.
Ik heb een aantal maanden geleden een pruik bij Mibella Hair gekocht en het haar is nu nog steeds goed. Ik heb het haar geblondeerd en de blonde lokken lichtte meteen op. Ik ben echt hartstikke blij met de kwaliteit van het haar en de krullen blijven prachtig. Ik kijk ernaar uit om meer bestellingen bij Mibella Hair te doen.
Service is super! Ben langs geweest voor een consult en er werd rustig de tijd genomen om te kijken wat het best bij mij past. Ik ben super tevreden! Bedankt Mibella!
Op aanraden van een collega heb ik de raw vietnamese hair geprobeerd en sindsdien gebruik ik geen ander haar meer! Het haar is zo mooi vol tot aan de punten en blend goed met mijn eigen haar structuur. Ik bestel nu al jaren mijn haar extensions bij Mibella hair en ben nog altijd super tevreden. Bovendien is haar service top! Zij is zeker behulpzaam en het contact verloopt altijd vlot.
Ontzettend tevreden met de producten van Mibella! 3 jaren geleden heb ik 2 bundels besteld, en de bundels zijn nogsteeds goed. Dit keer wou ik een andere lengte proberen, ik appte Kim om te vragen wat ik de vorige keer had besteld, ze wist mijn naam nog, en wat ik had besteld. Dat gaf me wederom een erg vertrouwd gevoel. Ze is erg attent, zeer beleefd en klantvriendelijk. Daarnaast zijn haar producten echt de moeite waard. Voor mij echt de beste! Zeer zeker een aanrader!
Ik ben heel tevreden met de haarbundels van Mibella. Het is de tweede keer dat ik bij haar bestel. Ik heb zowel de vietnamese en de kinky straight haar besteld. Beiden haren zijn van goed kwaliteit en voelt heel zacht aan. Mibella is professioneel en biedt snelle service aan. Ze stond altijd voor me klaar als ik mijn bundels lastminute nodig had. Ik kon dezelfde dag al mijn bundels op locatie halen. Echt een top service, hartelijk dank!
Eerlijke recensie​ Op 24 juni heb ik 3 bundels Raw Vietnamese straight double drawn besteld. Ik was super tevreden over de structuur, de lengte maar vooral de dikte. Het paste ook precies bij mijn eigen haar structuur. Helaas ervaarde ik wel heel veel klitten in het haar, ook na dat ik het pas uitgekamd had. Ik probeerde weinig tot geen product in het haar te stoppen maar helaas hielp dat ook niet. Omdat ik het haar al langere tijd in gebruik had verwachte ik niet een directe oplossing maar ik wilde Mibella Hair toch wel mijn eerlijke feedback geven. Na dit te hebben gedaan schoot zij mij gelijk te hulp. Ondanks ik het haar al langere tijd gedragen had stond zij ervoor open het haar toch zelf even te bekijken. Zo breed zo smal bleek het een productiefout te zijn en heeft Mibella Hair mij voorzien van 3 nieuwe bundels Raw Vietnamese straight en het restante geld teruggestort aangezien dit dus niet de double drawn was. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de bundels. Ze ogen ook super lang voor een 18 inch. Het is natuurlijk wel iets dunner omdat dit niet double drawn is maar over het algemeen valt dat niet op. Ik zal in de toekomst wel weer voor een double drawn gaan omdat ik persoonlijk van een wat vollere look houd. Over de klantvriendelijkheid en de service valt helemaal niks te klagen, top. De eigenaresse is erg behulpzaam en beantwoord al je vragen erg duidelijk. Met vriendelijke groet, Charani
Heb nu al 2 jaar bundles van Mibella en ik ben heel tevreden! Mijn kinky curly bundles zijn nog steeds vol en het patroon is nog even mooi als niet mooier na het dragen van 2 jaar. Ik heb ook straight bundles raw Vietnamese van Mibella in Jetblack en ook deze bundles zijn van goede kwaliteit! Verder is haar klantenservice ook top, ze reageert erg snel en vindt altijd passende oplossingen!
Ik ben super tevreden met de haarbundels van Mibella Hair.Dit is mijn derde keer dat ik hier een bestelling gedaan heb. Prachtig zacht haar en krijg er altijd complimenten over van de kwaliteit van het haar. Dank je wel voor de goede service! Mitella Hair, bedankt voor de klantvriendelijkheid. Ik ben bijj vragen en advies altijd goed geholpen.
Ik heb vaker besteld online en bij bekende haarverkopers. Na het proberen bij Mibella Hair bestel ik nergens anders meer. Mibella is open en eerlijk over haar producten en kijkt goed naar wat je nodig hebt. Daarnaast vind ik het fijn dat je privé ontvangen kan worden. Ook is de levering SUPER snel! Veel kennissen en vrienden van mij bestellen hier ook. Klachten afhandeling is ook subliem hier. Mocht er iets zijn - wat vrijwel nooit gebeurt-, zijn ze bij Mibella direct bereid je verder te helpen. Ik doe inmiddels mijn zesde aankoop. TOP!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid