facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MIA Nijmegen

MIA Nijmegen

Info

MIA - Made In Asia - Asian street food

Producten

Coffee, Drinks, Food, Lunch, Dinner

Adres: Stationsplein 4-6C, 6512 AB Nijmegen
Telefoonnummer: 0622067438
moc.liamg@negemjinaim
Stad: Nijmegen
Route: Stationsplein 4-6C
Postcode: 6512 AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: mia nijmegen station, mamma mia nijmegen cinemec, mamma mia nijmegen, mamma mia 2 nijmegen, mamma mia nijmegen pathe, mamma mia bioscoop nijmegen, mamma mia nijmegen vue, mamma mia 2 nijmegen cinemec
Recensies
Mijn dochter van 17 heeft de avond dat wij hier aten, de hele tijd gezegd hoe lekker ze het vond en ik was het helemaal met haar eens! Super verse sushi, heerlijk naanbrood en geweldige mocktails die er ook nog eens prachtig uitzagen. Aanrader!
Super leuke tent, eten is lekker, drinken ook speciaal. ze maken ook bobba tea. echt een hippe tent. medewerkers zijn ook super vriendelijk. ik ga niet vaak uit eten. maar hier zal ik wel vaker terug willen komen.
Eerste keer was alles perfect maar vandaag had ik besteld en het viel vies tegen. Hij was een half uur te laat, daarnaast was bij mijn Beef teppanyaki zonder watermeloen. Het was een kleine portie met APPEL, niet te eten. Erg vervelend, daarom vond ik het mn geld niet waard.
Vriendelijk personeel, leuke sfeer, prijs en kwaliteit is erg goed! Aanrader dus
Op tweede kerstdag eten besteld voor 6 personen. 3 daarvan hebben voedselvergiftiging opgelopen. Het eten wat warm hoorden te zijn was niet warm genoeg. Ze mogen d’r eigen schamen dat ze dit eten noemen. Voor ons was dit in ieder geval de laatste keer
Heerlijke zoete aardappel frietjes zeker een aanrader. Maar eigenlijk, alles hier is fantastisch lekker en ben vaak teruggekomen om meer te proeven. Uitzonderlijk voor een restaurant recht naast station
Locatie is erg onverwacht. Zeer lekker eten en heel betaalbaar. Soort shared dining en dat is erg leuk. Vriendelijk personeel. Echt aanrader!
Voor 2e keer besteld bij MIA, maar dit keer was het echt niet goed. Tom Kha Kai leek amper kokosmelk te bevatten, veel te zout en zuur, droge rijst, droge en taaie kip en smakeloze Pad Thai eigenlijk niets met Pad Thai te maken.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MIA Nijmegen.

Nijmegen aziatisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Stationsplein 4-6C kaart stadsplattegrond, satellietweergave. MIA Nijmegen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met MIA Nijmegen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over MIA Nijmegen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Orient Plaza Orient Plaza 5 km Een vriendelijke bediening. Het eten was over het algemeen ook echt goed. Een lekker ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid