facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MI-Yoga

MI-Yoga

Info

Praktische yoga en Kundalini Yoga, waardoor je een betere houding, meer energie, minder stress ervaart! Yoga voor kracht en flexibiliteit in lichaam en geest.

Geschiedenis

MI-Yoga: Omdat het gewoon goed is voor je!

De lessen van Mi-Yoga! zijn laagdrempelig, dynamisch en geschikt voor iedereen. Yoga maakt je sterk, vitaal en krachtig. Het verbetert je lichaamshouding, je voelt je fitter, het versoepelt je gewrichten, het versnelt de stofwisseling, het maakt je slanker, het herstelt blessures en chronische pijnen. Yoga zorgt ook, dat je beter met stress kunt omgaan en met andere ongemakken uit het dagelijkse leven. Yoga is goed voor zowel mannen als vrouwen. Yoga beoefenen kent vele voordelen voor het lichaam omdat het je sterk en krachtig maakt:

* je bent bijna nooit meer ziek
* je verbetert je houding en je raakt in vorm
* je rekent af met rug-, schouder-, of nekklachten en knieklachten
* je verbetert de ademhaling en de stofwisseling
* het herstelt blessures en vermindert chronische (hoofd-)pijnen
* je valt ervan af

En yoga biedt ook voordelen voor de psyche en ziel:

*het geeft mentale kracht en energie
*het vermindert stress
*je gaat er bewuster en met meer passie door leven
*je verbetert je concentratievermogen en focus

Yoga is uitermate geschikt voor iedereen (zowel mannen als vrouwen) die druk van buitenaf het hoofd willen bieden en het lichaam in vorm willen brengen of houden.



"Pralaya Yoga - Praktische yoga voor meer balans, kracht, souplesse en energie. Zowel intensief als minder intensief.Kundalini Yoga - dynamische yoga voor lichaam en geest “to expand and explore”GONG healing - tranformerend voor lichaam en geestPractical Meditation - zenmeditatie en verdieping. Voor meer rust in je hoofd, beter slapen, minder stress, meer aandacht, beter concentreren, beter luisteren naar je lichaam, en zoveel meer.MI-Yoga omdat het gewoon goed voor je is.Open je hart, laat de energie stromen, leef vanuit je essentie"
Adres: Appelschuur, Hoek 10, 4271BJ Dussen
Telefoonnummer: 06-51925498
Stad: Dussen
Route: Appelschuur, Hoek 10
Postcode: 4271BJ


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 21:45
Dinsdag: 09:45 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Appelschuur Dussen, Ashtanga yoga Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MI-Zen MI-Zen 0 meter MI-Zen geeft meditatie training op een inspirerende, praktische manier. Mediteren met...
13grandmothersremedies 13grandmothersremedies 690 meter De 13 Grootmoedersremedies en de 7 Grootvadersremedies zijn ontwikkeld om je een han...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid