facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mi-Coaching

Mi-Coaching

Info

Mi-Coaching is een praktijk voor volwassenen, kinderen en ouders.
Als therapeut ondersteun ik een stap in je verdere ontwikkeling, terug in verbinden met 'mijn ik' is waar MI voor staat om vooral daarna weer zelf in regie te zijn!



"Mi-Coaching is een praktijk voor hoog gevoelige/ HSP volwassenen, kinderen en ouders. Die op de een of andere manier, vaak emotioneel, vastlopen in hun leven en die middels korte trajecten zelf de regie en balans terug willen krijgen in hun leven."
Adres:
Telefoonnummer: +31641816010
Stad: Geleen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Healing-Balans Healing-Balans 859 meter Voor meer energie, innerlijke rust, ontspanning, balans, healing, bewustwording kom j...
Studieplus Intensoplus Geleen Studieplus Intensoplus Geleen 1 km Studieplus, Intensoplus Geleen is een praktijk voor onderzoek en begeleiding van jong...
DNF-Style DNF-Style 2 km Fotoshoot in lingerie gehad bij frenk wat een super ervaring! frenk stelt je enorm op...
LTV-trainingen LTV-trainingen 3 km Afgelopen maand tijdens de nieuwjaarsborrel met Dominque gesproken! wat kan deze man ...
Arjen Coaching en Begeleiding Arjen Coaching en Begeleiding 5 km Ik coach en begeleid je om te komen bij de kracht die jij in je hebt. Deze kracht in ...
Weerbaar InzichT Weerbaar InzichT 170 km Fysieke en Psychosociale weerbaarheid Eclectische Energetisch Natuurgeneeskundig the...
Recensies
Via via ben ik terecht gekomen bij Rebecca en heb ik het body mind release traject gevolgd. Voorheen had ik hier nog nooit van gehoord en zelf ben ik echt down to earth, maar ik dacht niet geschoten is altijd mis. Ik ben het traject voor de volle 100% aangegaan en het heeft me veel gebracht. Ik heb veel kunnen loslaten en heb meer rust gevonden. Het is ook heel fijn dat ik het traject bij Rebecca heb kunnen volgen want ze laat je snel op je gemak voelen en is erg betrokken.
Ik heb een Body Mind Release traject gevolgd bij Rebecca tijdens een periode waar het normale leven me teveel werd. Het huiswerk van dit traject neemt wel wat tijd in beslag, maar het heeft me zeker iets gebracht. Om deze tijd bewust iets voor mezelf te doen heeft me juist ook een goed gevoel gegeven. Het heeft me geholpen om sommige dingen wat meer los te laten en weer wat rust in mijzelf te vinden.
Een tijdje geleden heb ik bij Rebecca het body mind release traject doorlopen. Ik vond het best pittig om steeds maar weer de oefening te doen, maar merkte wel dat er dingen los kwamen. Rebecca hielp daar goed doorheen én begeleide mij als ik zelf niet wist wat er aan de hand was. Dit vond ik echt heel erg fijn! Ik voelde me sowieso heel erg op mijn gemak bij haar en vond het heel fijn om de gesprekken met haar te hebben. Naast dit traject heeft ze me ook geïnspireerd meer te doen met essentiële oliën. Die zijn zo fijn als ondersteuning bij je innerlijke proces! En ze ruiken ook nog heerlijk. Dus ik zou je zeker aanraden in gesprek te gaan met Rebecca over wat zij voor je kan betekenen als je ergens in vast loopt.
Ik heb bij Rebecca de Aroma Bliss behandeling gedaan. Heerlijk ontspannend, echt een momentje voor mezelf. Rebecca is heel vriendelijk en open, je voelt je snel op je gemak bij haar. Ook gaf ze leuke tips!
Ik ben zonder verwachtingen aan het traject bij Rebecca begonnen omdat ik vond dat "ik wat op te ruimen had" en vind het nog steeds verrassend wat het mij heeft gebracht. Dit voor zowel mijzelf als mijn omgeving, ik ben meer in balans en heb veel meer connectie tussen ratio en hart. De interactie met Rebecca is heel prettig, communicatief oprecht en eerlijk.
Een topper in haar vakgebied met vele kwaliteiten en vaardigheden. Zowel als mens als professional een warm, open en puur persoon die samen met jou aan de slag gaat met je hulpvraag. Of je nu volwassen bent of nog heel jong, iedereen kan met hulp van Rebecca op welke wijze dan ook, terug in balans komen. Een echte aanrader!
Ik ken Rebecca als een warm en vriendelijk persoon. Zodra je de praktijk binnenloopt voel je je meteen op je gemak en na een Access bars behandeling voel ik me altijd heerlijk ontspannen. Het is echt een uurtje selfcare dat ik mezelf iedere maand gun. Ook haar uitgebreide kennis van en ervaring met essentiële oliën is een mooie aanvulling om tussentijds te ondersteunen.
Rebecca is een warm, lief, kundige coach met passie voor haar werk en waar je je gelijk op je gemak voelt. Samen gekeken naar een traject dat bij mij past. Het heeft me veel mooie inzichten gegeven en rommel opgeruimd!
Rebecca is een geweldige, lieve, gevoelige en inlevende coach, die snel kan doordringen tot de kern van het probleem, in oplossingen denkt en handelt. Geen ellenlange trajecten, maar doorpakken en net dat extra's biedt vanuit haar eigen persoon, hoog gevoeligheid, kennis en eigen ervaring. Door haar persoonlijke en professionele aanpak voel je direct een fijne connectie. Zodra je de praktijk binnenkomt, voel je je meteen op je gemak! Een absolute aanrader in alle opzichten!
Met mijn zoontje van 7 kwam ik bij Rebecca. Zij was ontzettend goed in staat om hem op zijn gemak te stellen en hem te laten ervaren dat hij helemaal zichzelf kon zijn. Ze had ontzettend snel door dat hij hoogsensitief is. Een onderwerp waar ik me nog niet eerder in verdiept had. Door haar begeleiding en mijn bewustwording die hierdoor ontstond voelt het alsof ik een gebruiksaanwijzing bij mijn kind heb gekregen. Hierdoor kan ik weer optimaal genieten om mama te zijn van mijn lieve, stoute, gevoelige bengeltje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid