facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MH-Rijvaardigadvies

MH-Rijvaardigadvies

Info

MH-Rijvaardigadvies is "meer dan een gewone rijschool" met specialisaties in Rijangst, Faalangst, Autisme en AD(H)D.

Geschiedenis

MH-Rijvaardigadvies onderscheidt zich door de persoonlijke, vriendelijke en op de persoon aangepaste begeleiding en coaching.
Met ruimte voor de specifieke eigenschappen van de cursist tijdens de rij-opleiding en de juiste plan van aanpak bij de cliënten met Rijangst.

MH-Rijvaardigadvies beschikt ook over een moderne lesauto met automatische transmissie. Ideaal als een handgeschakelde auto problemen oplevert of wellicht onmogelijk is.



"MH-Rijvaardigadvies onderscheidt zich door Miranda Huiberts-Dictus, een dame met passie voor haar werk. In het coachen en begeleiden van beginnende bestuurders of rijbewijsbezitters met een vorm van verkeersangst. Daarnaast vanwege de grote passie voor het vak rijinstructeur geeft en organiseert Miranda ook WRM-bijscholingen, workshops, trainingen en Masterclasses."
Adres: Meander 92, 2211 LW Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 0638074750
Stad: Noordwijkerhout
Route: Meander 92
Postcode: 2211 LW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijangst-Bollenstreek Rijangst-Bollenstreek 0 meter Rijangst! Ik durf (NIET) meer te rijden! De auto in kunnen stappen en rijden waar j...
Ronald Jansen Verkeersschool Ronald Jansen Verkeersschool 712 meter Goede rijschool!
Verkeersschool Halvemaan Verkeersschool Halvemaan 2 km Wij zijn 3 zeer gedreven en ervaren instructeurs, geven les voor de auto, motor, scoo...
Recensies
Dé instructeur die je moet hebben als je rijden lastig vindt. Samen met haar leer je hoe je met spanning toch in het verkeer deel kan nemen op een veilige en vlotte manier. Kies alsjeblieft hiervoor als je rijden spannend vind zodat je dat op tijd kan oplossen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid