facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MH Interieurdesign

MH Interieurdesign

Info

Praktisch en creatief interieurontwerp en -advies voor particulieren en bedrijven.

Geschiedenis

MH Interieurdesign is een adviesbureau op het gebied van interieuradvies en interieurstyling. U kunt bij MH Interieurdesign terecht voor advies en begeleiding bij de inrichting of verbouwing van uw woon- of werkruimte, een interieurontwerp, kleuradvies of verkoopstyling.


MH Interieurdesign is opgericht door gediplomeerd interieurontwerpster Marian Hettelaar. Het creëren van sfeervolle en harmonieuze interieurs is haar grote uitdaging; interieurs die aansluiten bij de persoonlijkheid van de bewoners, waar men zichzelf kan zijn en zich "thuis” voelt.

Uw woonwensen worden door Marian vertaald in creatieve en praktische oplossingen. Of het nu gaat om een complete metamorfose of alleen een kleuradvies: u ontvangt een persoonlijk interieuradvies op maat!

Afhankelijk van uw wensen en situatie kunt u kiezen uit verschillende adviezen.

Adres: Elshardt 13, 7041 SW 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0642659703
Stad: 's-Heerenberg
Route: Elshardt 13
Postcode: 7041 SW


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid