facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MGP BV

MGP BV

Info

Werving & Selectie - Uitzenden - Payroll

Geschiedenis

Wij zijn een jong en dynamisch commercieel arbeidsbemiddelingsbureau gevestigd in Zuidland. Wij houden ons bezig met het uitzenden, detacheren en werving & selectie van personeel. Wij hanteren voor zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten een benadering waarbij de persoonlijke aandacht voor ons van groot belang zijn.

Als kandidaat zoek je een leuke, afwisselende functie die bij jou past. Wij gaan dan ook altijd uit van jouw kracht als nieuwe medewerker. Bij onze zoektocht naar een baan zullen wij altijd rekening houden met jouw wensen en competenties. Wij willen een 100% match voor jou!

Voor onze opdrachtgevers is het belangrijk dat wij hen een deel van het werk uit handen nemen. Het vinden van goed passend personeel kost veel tijd en die is er niet altijd. Wij zien ons dan eigenlijk ook als een verlenging van uw organisatie en wij nemen u graag de tijd uit handen.

Adres: Scheijdelveweg 8b, 3214 VN Zuidland
Telefoonnummer: 0181-454883
Stad: Zuidland
Route: Scheijdelveweg 8b
Postcode: 3214 VN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Een rond uit slecht geregelt zooitje daar ze betalen niet optijd vervolgens een overstap maken van per week naar per 4 weken zonder toestemming buiten het contract om. Het niet niet netjes te woord staan paar jaar geleden toen marloes er zat was het goed geregelt nu is het een grote bende
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid