facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MGMDZIJN

MGMDZIJN

Info

Obdam, Foto- & Reclamestudio. Gespecialiseerd in fotografie, off- I online communicatie en reclame.

Geschiedenis

MGMDZIJN is een foto- en reclamestudio. Creativiteit, ervaring, flexibiliteit en oog voor detail zorgen voor succesvolle resultaten. Van het ontwerpen van logo’s, huisstijlen of complete websites tot het realiseren van een fotoshoot of bedrijfsreportage. Elke opdracht is weer een nieuwe uitdaging en wordt op professionele wijze naar uw wens uitgevoerd.
Eigen beeld versterkt het ontwerp en omgekeerd, en hierdoor kan MGMDZIJN de diensten ook aanbieden als totaalpakket. Alles onder één dak, met als voordelen: een snellere samenwerking tussen verschillende diensten, één contactpersoon en een scherpe prijs. Ieder project krijgt zo de juiste aandacht die het nodig heeft, met een resultaat waar beide partijen trots op kunnen zijn!
Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht bij MGMDZIJN. Creatieve ideeën, die zowel in de foto- als reclamestudio gerealiseerd kunnen worden. Graag tot ziens.



"MGMDZIJN Foto- Reclamestudio is gespecialiseerd in fotografie, off- online communicatie en reclame.Fotografie Film: familie-, gezins-, bedrijfs–, portret-, projectfotografie en bedrijfsfilm of -trailer.Reclame: grafisch ontwerp, vormgeving van uw logo, brochure, flyer, folder, huisstijl, promotioneel drukwerk, relatiegeschenken, textielbedrukking, auto-, raambelettering, signing, webdesign, website en hosting.Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht bij MGMDZIJN.Creatieve ideeën en mooie beelden die in de foto- en reclamestudio tot stand komen.Graag tot ziens."
Adres: Anemonenstraat 14, 1713 JW Obdam (plaats)
Telefoonnummer: 06-81480731
Stad: Obdam
Route: Anemonenstraat 14
Postcode: 1713 JW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Larissa Leek Fotografie & Film Larissa Leek Fotografie & Film 282 meter Fotografie en film zijn één van mijn grootste passies. Graag wil ik mensen inspireren...
Nienke Klijn Fotografie Nienke Klijn Fotografie 446 meter Blijf op de hoogte van de shoots van de laatste tijd!
Kaandorp Communicatie Kaandorp Communicatie 586 meter Kaandorp Communicatie is een full service communicatiebureau waar vormgeving, tekst e...
Direxiondm Direxiondm 809 meter direxiondm creeert response, verbind web met print en print met web.
Ocheda Grafische Creaties Ocheda Grafische Creaties 818 meter OCHEDA: Verfrissend, verrassend, persoonlijk, eigenwijs, gepassioneerd.
Recensies
Myriam heeft ons fantastisch gefotografeerd tijdens ons geregistreerd partnerschap. Het contact vooraf en kennismaken met elkaar hebben wij als prettig ervaren. De dag zelf was Myriam onopvallend aanwezig. Erg blij met de mooie foto's waar wij erg van nagenieten! Kortom; een aanrader!
Zeer tevreden met de fine-art prints die wij hebben laten afdrukken als afscheidsgeschenk voor medespelers en vrijwilligers bij onze voetbalclub. Echte aanrader!
Flexibele en professionele meid die Myriam! Leuke familie-fotos gemaakt in een tulpenveld en onze ouders werden prima begeleid bij de keuze van de vergroting.
Super mooie Foto's! Erg blij met het resultaat! Wat een lieve vrouw! <3
Mooie reclame laten ontwerpen en drukken door MGMDZIJN. Brochures, raamstickers en stoepbord posters. Super blij mee.
Leuke fotoshoot met mijn broertjes gehad, met een onwijs mooi resultaat. Zeker een aanrader!
Heel blij met de fotoshoot gefotografeerd door MGMDZIJN met al mijn vriendinnen!
Mooie foto`s en snelle levering en goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid