facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MG Workshop

MG Workshop

Info

Small family-run garage for maintenance, repairs, restorations, parts, race & rally prep and go-faster tuning on all M.G.s built between 1928 & 1980.

Adres: Havenstraat 44a, 2681LC Monster
Telefoonnummer: 0031174212608
Stad: Monster
Route: Havenstraat 44a
Postcode: 2681LC


Recensies
Thijs laat zijn klanten op vakantie gaan met 25 jaar oude banden. Ik heb nog specifiek gevraagd of de banden oke waren. Thijs vond het wel kunnen, maar bij nader inspectie bleken ze uit 1998 te komen, dit is per definitie onveilig. Ook bleken de achterremmen toch wel versleten te zijn, ondanks dat ik aan Thijs had gevraagd of ze nog goed waren, omdat ik in de bergen zou gaan rijden met de auto. Volgens thijs moest ik de achteras dan maar voor 2100€ laten reviseren. Een andere garage ontdekte dat de remmen wel degelijk versleten waren. Daarnaast heb ik in 1 jaar 8000 euro aan reparaties en revisies uitgegeven. Toen ik daarna belde voor een apk, werd ik naar de Kwik-fit doorverwezen omdat ik hier te laat mee zou zijn. Wat een slechte service. De manier waarop de prijs voor de motorrevisie werd medegedeeld is ook heel raar. Eerst zou mij dit zo'n 4000 kosten. Toen hij eenmaal was begonnen, bleek dit ineens een prijs 3x BTW te zijn, er kwam dus nog 21% bovenop. Wat een schimmige praktijken allemaal. Bij de garage waar ik nu kom, bleek dat thijs een achterlicht verkeerd had aangesloten, maar ook dat de aandrijfas zat niet goed vast. Wat een stel prutsers. Thijs is een commerciële slimme man, maar service kunnen ze niet.
Geweldige garage met mensen die met je meedenken én in oplossingen denken. Thijs is een vakman die verstand van zaken heeft. Vooroorlogse en nieuwere MG's kunnen hier terecht. Onze MG is hier zeer zeker in goede handen! Cathelijne zorgt voor de papieren afhandeling en doet dit ook zeer bevlogen.
MG garage waar ze nog met passie en deskundigheid je oldtimer nakijken en z.n repareren!
Aardige mensen en ook veel onderdelen in huis en als je zelf je auto bij houd geven ze raad en advies .
Thijs en Cathelijne zijn echte specialisten, hier kan je elke MG met een gerust hart wegbrengen voor onderhoud/APK/ of andere werkzaamheden. Wij komen hier al jaren en het is altijd gezellig maar toch professioneel. Op technisch vlak is er geen betere voor je MG!
Geweldige plek ,geweldige vaklui.
Goede sortering en kennis. Bestellingen worden snel uitgevoerd. Altijd een gezellige ontvangst. Voor elke MG liefhebber een aanrader.
Expertise, vakmanschap en mooie MG historie op 1 plek.
Lekkere vette oude Engelse olie benzine lucht hangt er , ik houd ervan. Mensen met ervaring die je rijdend houden
Zeer deskundig en bijzonder vriendelijk. Als je een MG hebt dan ga je daar heen voor onderhoud.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MG Workshop.

Monster autoreparateur

openingstijden, locatie, vervoer. Havenstraat 44a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. MG Workshop adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met MG Workshop. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over MG Workshop delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Oostdijk Auto Oostdijk 514 meter Na een tijd opzoek geweest te zijn naar een goede auto kwam ik bij auto Oostdijk tere...
Hcs hany Car Service Hcs hany Car Service 664 meter Heel aardig mensen weten waar ze het over hebben
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid