facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MG Noord

MG Noord

Info

Voor MG 'The Marque of Friendship' eigenaren in Groningen, Friesland en Drenthe. Welkom!

Geschiedenis

Doel van deze pagina is alle MG eigenaren in Groningen, Friesland en Drenthe met elkaar te verbinden. Om ervaringen uit wisselen, belevenissen te delen en natuurlijk om elkaar te ontmoeten. Welkom!

Adres: Rodenburg 1, 9351 PV Leek
Stad: Leek
Route: Rodenburg 1
Postcode: 9351 PV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holland Ventilatie Groep B.V. Holland Ventilatie Groep B.V. 959 meter Prihoda levert textiele luchtverdeelsystemen, Daarnaast bieden we het onderhoud en he...
Nienoord Truckers Leek Nienoord Truckers Leek 2 km Chauffeursvereniging
Vaargroep Nienoord Leek Vaargroep Nienoord Leek 2 km Hier was ik met ge vaar voor eigen leven
Recensies
Respectloos voor de afspraken, we hebben een afspraak met hun gemaakt voor een golf 7 auto te kopen en het is voor ons gereserveerd zeggen ze, en na 2 uren rijden van Rotterdam naar Leek krijgen te horen dat de auto is net verkocht voor iemand anders. Wat een Respectloos zeg, stelletje oplichters.
Vorig jaar een auto gekocht bij auto deals. In het begin wat kleine problemen gehad maar viel gelukkig allemaal in de garantie. Verder is de communicatie soms wat slecht maar soms ook een stukje beter! Ik geef deze mannen toch 4 sterren omdat ik er laatst achter ben gekomen door middel van mijn auto te tunen en toen ze tijdens deze werkzaamheden in het systeem van de auto zaten konden ze zien of er gerommeld was met de kilometerteller en wat blijkt, kilometers waren correct! Erg blij met dit nieuws, omdat je nog al wel wat verhalen hoort over import auto’s uit Duitsland dat er wat aan gerommeld is maar dat is bij hun blijkbaar niet het geval! +punten Goede service Goed personeel Scherpe prijzen Snel geholpen -punten Communicatie
Afgelopen week contact gehad met Bart over een afspraak voor mijn Fiat Ducato Camper. Goede vriendin van mij had al langere tijd haar Audi A3 naar alle tevredenheid bij Bart in onderhoud. Na afleveren van de Camper via Whatsapp op de hoogte gehouden van de status. Dag later de camper voorzien van een nieuwe APK weer op kunnen halen. Top service en eerlijke prijzen. Zelfs nog van Bart een gratis haal/breng service aangeboden gekregen waar ik volgende keer zeker gebruik van ga maken.
vrijdags een auto gekocht zonder garantie, 2 dagen later hield hij er mee op motorstoring. ik wist dat ik geen garantie had maar toch even gebeld met autodeals, er werd niet moeilijk gedaan auto werd de volgende dag bij mij thuis gehaald er werd me zelfs een leenauto aangeboden 2 dagen later stond hij weer klaar toen ik hem ophaalde toch even gevraagd wat de kosten waren ik had hem immers zonder garantie gekocht, niks zeiden ze echt topservice, super
Zoals in andere reviews te zien, verkoopt auto’s met veel verborgen gebreken en laat na het melden daarvan niks meer horen, komt afspraken niet na en communicatie is slecht. Kortom erg onprofessioneel en schaamachtig.
Ik heb auto van bouwjaar 2012 gekocht onder voorbehoud dat auto wordt gecontroleerd bij Audi dealer Groningen en volgens Bart Sander is prima auto zonder monkumente terwijl heb ik gevraagd over eventuele problemen met oli bij TFSI motor . Prachtig Nederlandse auto als wat is van klijne problempijes word dat verholpen bij onze werkplaats binnen een week mag auto komen ophalen maar erst moest ik aanbetaling doen van 20 % was 2400 euro. Bij aankop keuring bij Audi dealer kwam uit auto heeft flink olie lek diverse storingen geen navigatie en veel meer email heb ik ontvangen. Toen heb ik ook garage gebeld in Harmelen waar auto is laste vijf jaar onderhoud wat meer informatie winen toen hoor ik, was eerst motor stuk gegaan een gereviseerde motor is vorige jaar ingezet. Na de alles wat uit kwam wil Bart mij geld niet terug geven moest ik zelf twee uur rijden om mijn geld ophalen en dat is ook niet makkelijk gegaan en heb ik ook niet alles terug gekregen.! Ik moest terplekke mijn review wissen anders krijg ik geen geld terug. Daar door wil ik mijn verhaal weer uitdelen andere mensen hier me helpen zeer onbetrouwbare garage.! "KOOP GEEN AUTO HIER" !!!
Normaal doe ik pas na een tijdje dat ik de auto heb een review, dus here it is. Ongeveer 2 a 3 maand geleden hier een elektrische volkswagen golf gekocht, bij aankoop waren al mijn vragen over de auto goed beantwoord en werd de auto op de brug gezet zodat ik de onderkant ook even kon bekijken. De auto was in goede staat en rijd tot de dag van vandaag nog steeds geweldig. Er was 1 klein dingetje, de bijrijdersraam wou niet goed open en dicht. Echter was dit binnen 2 dagen kosteloos verholpen. Topservice!
Denk goed na voordat je in zee gaat met Autodeals-Noord. Er is een kans dat je een prima auto koopt, maar de kans dat je een auto koopt met enorm veel verborgen gebreken is, zoals je aan de andere reviews wel kunt zien, groter. Op het eerste oog lijkt alles heel mooi maar voordat je het weet zit je met een verrotte auto met allerlei ernstige schades die al aanwezig waren tijdens het moment van aanschaffen. Het bedrijf ontkent vervolgens alles en wil nergens aan mee werken. Mijn advies: koop lekker ergens anders!
Ik ben een tevreden klant. Afgelopen week heb ik een mooie donkergrijze polo hier gekocht. Ik heb de auto onafhankelijk laten keuren, hier wilde de verkoper aan mee werken. De auto bleek technisch in goede conditie! Daarnaast ben ik tevreden over de nazorg na de koop. Aanrader.
Vorige week een Peugeot 107 gekocht en ik ben hier super goed geholpen! Samen de auto bekeken en naar wens aan aantal onderdelen laten vervangen/repareren. Een week later startte de auto helaas niet en was er een probleem met de accu. De accu is kosteloos vervangen, goede service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid