facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MFC 't Dorpshuis

MFC 't Dorpshuis

Info

Multifunctioneel Centrum 't Dorpshuis zal u middels deze pagina op de hoogte houden van het laatste nieuws in MFC 't Dorpshuis.

Geschiedenis

Al een aantal jaren wordt er een aanzet gemaakt om het MFC Trefpunt in Middelzand te verbouwen tot een eigentijds complex met daarin opgenomen een dorpshuis voor Julianadorp en sportaccommodaties voor basisscholen en sportverenigingen. Lange tijd werd er geen vooruitgang geboekt bij het realiseren van het plan, maar nu is dat veranderd!

Woningstichting heeft het project omarmd en heeft door de aankoop van het bestaande complex de weg vrijgemaakt om tot een fikse verbouwing van het Trefpunt te komen.
Door architectenbureau Kapitein Jacobs Kapitein zijn meerdere conceptontwerpen gemaakt, waaruit het definitieve ontwerp uiteindelijk is ontstaan.
Er is geen muur van het oude gebouw overeind gebleven, op de staalconstructies van de vorige sporthal na. De nu nog vrijstaande bibliotheek zal verbonden worden met het MFC Julianadorp. Hierdoor verdwijnt wel het fietspad tussen Trefpunt en de bibliotheek.

Het nieuwe complex omvat een sportzaal, ‘t Dorpshuis Julianadorp en meerdere kleine en grote lokalen die onderdak kunnen bieden aan verschillende huurders. De nieuwe sportzaal zal iets meer dan de halve afmeting van de oorspronkelijke zaal krijgen.
Deze sportzaal zal onder andere gebruikt worden door basisscholen en gymnastiekvereniging Sportlust.
Andere nieuwe gebruikers van het centrum zijn; de Gemeente, Bridgeclub JBC, een peuterzaal, Triade, GGD, ’S Heeren Loo, TMG, twee dansscholen en de bibliotheek.

Het MFC Julianadorp ‘t Dorpshuis wordt gesponsord door het Oranjefonds, VSB fonds, Stichting Zonnige Jeugd, Prins Bernard Cultuurfonds, Gemeente Den Helder, Provincie Noord-Holland en Deco alarmsystemen. Wij zijn onze sponsoren erg dankbaar voor hun steun in dit project!

De opleverdatum van het MFC Julianadorp zal in het eerste kwartaal van 2015 plaatsvinden.

Adres: Middelzand 3504, 1788ES Julianadorp
Telefoonnummer: 0223 641 122
Stad: Julianadorp
Route: Middelzand 3504
Postcode: 1788ES



op zoek naar gerelateerd: Bingo Julianadorp, Jevak Julianadorp 2022, Triade Julianadorp, Herfstfair julianadorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dorpshuis Julianadorp Dorpshuis Julianadorp 25 meter Ik werd snel geholpen om te stemmen
Evangelische Gemeenschap Julianadorp Evangelische Gemeenschap Julianadorp 77 meter De Evangelie Gemeenschap Julianadorp is een gemeenschap die wekelijks in groepen bij ...
Doorzwin 21 Doorzwin 21 451 meter Doorzwin 21. De vrolijkste buurt van Julianadorp
Speelotheek 't Stokpaardje Julianadorp Speelotheek 't Stokpaardje Julianadorp 746 meter Speelgoed voor de kleintjes. Controle of alles compleet is bij inleveren en uitleen i...
Recensies
Heel gezellig met het optreden van " BLITZZ "
Leuke zaal alles goed verschorgt voor dive activiteiten
Prachtig gebouw, mooie bibliotheek, vriendelijke mensen, veel te doen als er geen coronamaatregelen zijn.
Fijne locatie. Wij hadden ons trouwfeest hier. Fijne mensen die je goed helpen bij de mogelijkheden voor een feest. Ook de vrijwilligers zorgen ervoor dat je een geslaagd feest hebt.
Heb alleen de buitenkant gezien aan voor en achterzijde veel water met waterlelies erg mooi. Veel natuur rondom
Mijn feestje gegeven in de kleine zaal met soep en broodjes hapjes drankjes. Geweldig geregeld en goed meedenken. Gasten waren zeer tevreden en ik ook.
Het is een mooi buurthuis qua uiterlijk maar niet gezellig. Boven zit Kapsalon Hair Talk. Echt een superkapster Chantal. En daarom kom ik daar.
Turnwedstrijd van oudste kleindochter gekeken!
Mooi MFC met veel verschillende organisaties en bedrijven. Het Dorpshuis zelf heeft een mooie ruimte voor bv feestjes. Enthousiaste en vriendelijke vrijwilligers.
Al een aantal jaren heeft de fotoclub hier een onderdak gevonden. Maar vanaf komend seizoen gaan we het dorpshuis verlaten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid