facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MFC It Heechhûs

MFC It Heechhûs

Info

In MFC “It Heechhûs” in Heeg kunt u terecht met al uw wensen m.b.t. vergaderingen, feesten, cursussen, oefenruimte en sportieve activiteiten.

Geschiedenis

Het Multifunctioneel Centrum “It Heechhûs” werd in 1971 geopend en biedt sindsdien onderdak aan tal van verenigingen op sport- en ontspanningsgebied en educatief terrein. Daarnaast levert het een breed en gevarieerd aanbod op aan culturele activiteiten, gericht op de bevolking van watersportdorp Heeg en omgeving.

“It Heechhûs” heeft zalen voor 10 tot 300 personen, ten behoeve van vergaderingen, bedrijfspresentaties, jubilea en andere bijeenkomsten. Het dorpshuis beschikt over een grote zaal, waar regelmatig muziek- en theatergroepen optreden en beurzen worden georganiseerd, terwijl in de bar en foyer kleine optredens plaatsvinden.

Adres: It Eilan 67, 8621CT Heeg
Telefoonnummer: 0515-442593
Stad: Heeg
Route: It Eilan 67
Postcode: 8621CT



op zoek naar gerelateerd: Heechhûs, De Boeier Heeg, Jonas in de Walvis Heeg, Restaurant d ald Wal Heeg, Proeverij 67
Recensies
Bezocht tijdens Heech Spanning Straatfestival. Voor drie consumpties €31,05 betaald. Wat was hier aan de hand!! Zag het thuis pas.
Uitstekend gegeten hier! Vriendelijke service, en het eten was erg lekker!
Halve bekers voor volle prijzen.
Mij hebben ze altijd geleerd een nieuwe fles te pakken als de cola geen prik meer heeft. Hier snappen ze dat nog niet. De friet was half gaar en de hamburgers droog gebakken. De bediening is wel heel vriendelijk maar het eten laat veel te wensen over.
Gezellige optreden van RapaljeService: 5/5
Je kunt hier heerlijke huisgemaakte hamburgers eten of pannenkoeken. Lekker terras om te zitten, iets buiten het centrum van Heeg.
Leuke avond met band!!Service: 4/5
Lekker eten en super gezellige bediening. Aanrader voor een lekkere en betaalbare hap in de middag / avond.
Heerlijke goede gevulde burgers voor een betaalbare prijs! Zeker de moeite waard om heen te gaan!
Alleen geweest om te stemmen. Als het weer mag, zeker eens een biertje halen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid