facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MFC De Biezen

MFC De Biezen
Adres: Schoolstraat 42, 4645 DA Putte, Nederland
Telefoonnummer: 0164 315 560
Staat: Noord-Brabant
District: Woensdrecht
Stad: Putte
Route: Schoolstraat
Huisnummer: 42
Postcode: 4645 DA


Openingstijden

maandag: 13:00–00:00
dinsdag: 09:00–00:00
woensdag: 09:00–00:00
donderdag: 10:00–00:00
vrijdag: 09:00–00:00
zaterdag: 14:00–00:00
zondag: 10:30–00:00

Recensies
American dat is een leuke bijeenkomst van oude Amerikaanse voertuigen en motoren,spijtig van het regenweer maar de muziek band en de kantine zorgden voor de goede stemming
Daar.speel in jeu de boule
Een goede lokatie voor heel veel verenigingen en allerlei activiteiten. Het warm kloppend hart van de Putse samenleving. Gemeente Woensdrecht laat aan de failliete buurgemeente BoZ zien wat ze daar al jarenlang fout doen. Had iedere kern maar een dergelijk en degelijk dorpscentrum. Perfect voorbeeld van een gewaardeerd en onmisbaar dorpscentrum.
Het multifunctionele centrum De Biezen kan voor verschillende activiteiten gehuurd worden. Dit keer was ik te gast in het café gedeelte voor het vieren van een verjaardag. Er staat een leuke jonge ploeg mensen klaar om je ontvangen en te verzorgen met koffie thee en snacks. Het is ingericht als een bruin café/ buurthuis . Als je meer ruimte nodig hebt dan kan je ook een grotere zaal huren.
Daar is voor iedereen wel wat te doen. Gezellig,kan je ook lekker eten en drinken. Verschillende verenigingen,optredens ,kinderanimaties en ook voor wat oudere personen word er aandacht besteed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid