facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mezebar "Het Griekse Eiland" Bussum

Mezebar

Info

Een mezé is een klein hapje dat samen met andere mezedes wordt gegeten. Het is de Griekse variant van de Spaanse tapas.

Adres: Brinklaan, 111, 1404GA Bussum
Telefoonnummer: 0358874286
Stad: Bussum
Route: Brinklaan, 111
Postcode: 1404GA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorba de Griek Zorba de Griek 278 meter Prachtige ambiance, warme ontvangst van zeer vriendelijke mensen, heerlijk voedsel, v...
Recensies
Goede betaalbare keuken met een stuk op 10 tafeltjes buiten. Erg lekker eten als je de tijd neemt. Kok kookt met passie voor zn werk.
Heerlijk gegeten! Absolute aanrader voor liefhebbers van tapas/mezes en de echte Griekse keuken. Het is niet de vraag of ik terug ga, maar wanneer ik terug ga!
Leuke tent met lekker eten. ook als je in je eentje bent word er goed voor je gezorgt. Er is een mooi terras in de zon.
Wij hebben hier gisteren fantastisch gegeten! Heerlijke authentieke mediterrane gerechten, met veel smaak bereid door de Griekse chef, die enkele keren zelf kwam informeren of alles naar wens was. Veel vegetarische mogelijkheden op de kaart. Bijzonder gastvrij ontvangen ook, heel ontspannen en familiair. Een 100% aanrader!! Alleen…het was zaterdagavond en bijzonder rustig. We begrepen dat het restaurant er nog niet zo lang zit. Mensen, hier is iets te ontdekken! Dit restaurant verdient het absoluut om iedere dag vol te zitten. Echt su-per-lek-ker en leuk!! O ja, en omdat het Nederland is: de rekening leek wel een vergissing zo laag
Echt lekker Grieks eten en gastvrijheid. Eigenaar doet graag wat extra's voor zijn klanten als daar de ruimte voor is. We hebben ook een keer afgehaald, wat gelukkig mogelijk is als er tijd voor is want anders gaan de restaurantgasten terecht voor. De eigenaar had toen maar wat extra veel gedaan omdat we vast wel trek hadden :. Heel aardig natuurlijk en alles ging uiteraard op want het smaakte weer voortreffelijk. Volgende keer komen we weer eten in het restaurant!
Mijn zoon en ik zijn vanavond hier geweest om te eten en herinneringen aan Griekenland op te halen. Ontzettend lekker gegeten, heerlijke smaken en een prettige Griekse sfeer. Heerlijk Griekse muziek. Wij hebben al afgesproken om hier vaker te gaan eten. Hele vriendelijke bediening.
Vorige week zijn wij met z'n drieën gaan eten bij dit restaurant. Wat een service en wat een lekker eten! Wij waren enorm verrast omdat wij eigenlijk niet wisten dat dit restaurant al 2 jaar bestaat. Dit is een verborgen parel in Bussum en een absolute aanrader! We werden keurig geholpen en we hebben heerlijk gegeten. Mijn vriendin heeft een leuke verjaardag gehad, vol lof over dit restaurant en wij komen hier zeker terug! Bedankt!!! D. van de Kamp
Gisteren hier gezellig gegeten. Verrassinsmenu voor twee. Heerlijk gegeten, leuke originele kleine gerechtjes, meer dan voldoende. Mooie authentieke Griekse smaken met bijpassende Griekse wijn. Het is net alsof je aanschuift bij een Griekse familie, wat een gastvrijheid! Hulde voor Mezebar Het Griekse Eiland, ga zo door, we love it!
Wat een ongelofelijke ervaring. Zo heerlijk gegeten vanavond. We hebben ons laten verrassen door de chef en het was geweldig. Diverse voor ons onbekende maar heerlijke gerechten werden geserveerd. Meerdere keren kwam de chef vragen of alles naar wens was en of we wilde aangeven wanneer we genoeg hadden gegeten. Helaas zit Mezebar voor ons te ver weg anders hadden ze er zeker een paar vaste klanten bij. Echt een aanrader!!
Wij zijn van de week naar Mezebar het Griekse Eiland geweest en zeer tevreden. Vriendelijke en leuke gastvrouw en gastheer wat altijd door ons gewaardeerd word en het eten was heerlijk. Omdat het onze eerste keer was hebben wij gekozen voor het verrassingsmenu, wat inhoudt dat je allerlei verschillende gerechten voor je krijgt, waarbij je een deel ook kan sturen. Je kan zeggen dat je meer vis georienteerde gerechten wilt, of meer vlees, of meer groenten of iets anders. En sowieso hebben ze nog veel meer dan dat. De smaken waren heerlijk, en ook veel nieuwe dingen geproefd. Heerlijk was het. Zeker voor herhaling vastbaar en zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid