facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mexicaans restaurant Orizaba

Mexicaans restaurant Orizaba

Info

Restaurant Orizaba heeft een Latijns-Amerikaanse inslag en is gevestigd in het stadshart van Tiel.

Adres: Plein 40-42, 4001 lj Tiel
Telefoonnummer: 0344-701060
ln.abaziro@ofni
Stad: Tiel
Route: Plein 40-42
Postcode: 4001 lj


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Emmi Raclette Emmi Raclette 2 km Jaren genoten van de oude kartonnen verpakking ... En nu niet te geloven plastic bove...
Recensies
Spontaan dit restaurant binnengelopen op een doorsnee koopavond. Bij binnenkomst zag het er netjes en gezellig uit. Ook schoon, inclusief de toiletten. De ontvangst was vriendelijk en gastvrij. Een leuke tafel bij het raam. We waren er samen met ons zoontje van 4,5 jaar. De keuze op de menukaart was uitgebreidt. De wachttijd ol het eten was goed. De gerechten waren netjes verzorgd en ruim voldoende. Mijn zoontje had bij zijn menu gehakt ipv kip. We zeidden dat het geen probleem was. Even later kwam de gastvrouw aangelopen met zijn kip. Wat een goede vriendelijke service! Prijs-kwaliteit was ook goed. Kortom: gerust een keer gaan eten!
We zijn gisteren met een groep van 6 geweest. Qua eten was er best veel keuzeook 2 opties voor de vegetariërs onder ons het eten was lekker en het kan flink pittig zijnhoud ik zelf wel van het enige nadeel was de wachttijd tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht, dat duurde helaas best wel lang. Maar voor de rest hebben wij een fijne avond gehad!
Erg lekker gegeten. Het was niet druk en het personeel was erg vriendelijk. De porties zijn groot, hou daar rekening mee! Het eten was erg lekker en er werd aangeven dat het pittig kon zijn met een optie het minder pittig te maken. Top!
Heerlijk gegeten met de juiste ambiance. Vriendelijke bediening een echte aanrader
Via groupon gereserveerd waarbij je de menukaart kon bekijken. Helaas kregen we een andere kaart toen we daar waren. Voorgerecht 2 pasteitjes waren erg klein, de soep vonden wij niet lekker maar iedereen zijn smaak kan gebeuren hoofdgerecht daarin tegen smaakte erg goed! En was ook erg veel! De saladebar was karig, weinig keus. Het toetje was gewoon zoals het hoort te zijn... Was leuk om een keer geprobeerd te hebben!
Super lekker gegeten en de bediening is heel aardig
Heerlijk gegeten. We komen zeker vaker terug. We kwamen met de grouponaanbieding. Aardige bediening, het eten was heerlijk. Voorgerechtjes waren lekker, heerlijke soep, empanadas en inktvisringen. Als voorgerecht had ik de biefstuk die gewoon goed was. 2 tafelgenoten hadden het stoofpotje wat ook verrukkelijk smaakte en nog een andere tafelgenoot had de kip die ook heerlijk smaakte. Borden mooi opgemaakt met lekkere garnituren. Ook de salades van de saladebar waren lekker, evenals de toetjes. De churros waren de lekkerste die mijn tafelgenoot ooit op had zei hij.
Eerste keer bij dit restaurant geweest. En het was een wat wisselende ervaring. De bediening kwam wat onzeker over. Het voorgerecht, het borrelplankje voor 2 personen, was prima. Heerlijke afwisselende hapjes met dips, waarbij de guacamole wat teleurstelde. De empenada's waren erg lekker. Als hoofdgerecht had ik de spareribs. Jammer dat er aan de onderkant een dik vel zat. De saus, met o.a. cacau, was erg lekker. De saladebar was matig. Bij mijn vrouw zat erg veel koriander bij het hoofdgerecht. Jammer, want daar kan ze niet tegen. Toen we als tip meegaven dat het handig is dat bij een gerecht te vermelden kwam de bediende terug met de kaart, met de opmerking dat ze die van haar baas moest laten zien. Op de eerste pagina stond een inleiding. Daarin stond vermeld dat er koriander bij de gerechten kon zitten. Helaas bladeren wij bij een opengeslagen menukaart niet eerst terug naar de inleiding. De bediening gaf aan dat dat logisch was. Ofwel de wijze waarop met onze opmerking werd omgegaan vinden we niet top. De wijn, een prachtige rode, was dan weer heerlijk. Ofwel...heel positieve dingen, maar zeker ook zaken die veel beter kunnen. De prijs kwaliteit verhouding vond ik dan ook niet op orde.
Groupon-actie dus minder keus, maar leek geen probleem. Voorgerecht zalm smaakte wel aardig. Hoofdgerecht was een taaie biefstuk en ook niet medium zoals gevraagd; heb 't laten liggen. M'n man had iets met kip vooraf en zeebaars als hoofdgerecht. Beide smaakten maar zeker niet bijzonder. Nagerecht van cheesecake met fruit leek uit de vriezer te komen. Ter compensatie voor de biefstuk kreeg ik een koffie gratis had ook een nieuwe biefstuk kunnen krijgen. Ruim opgezet restaurant. Wellicht doordat er nog? weinig mensen waren, vond ik het weinig sfeervol. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Bediening was zeer aardig en betrokken. Wijn Sauvignon was op? Maar het eten was middelmatig en zeker geen hoogstandje. Burrito werd in tegenstelling wat er op de menu kaart staat zonder bonen en rijst opgediend maar ook kon er geen rijst besteld worden omdat deze niet goed zou zijn. Daarom prijs kwaliteit zeker niet in verhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid