facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mevrouw Nilsson coaching en communicatie

Mevrouw Nilsson coaching en communicatie

Info

Wil jij innerlijke rust en meer balans in je leven?
NLP en ademcoaching kan je helpen.
Bel, chat of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geschiedenis

NLP coaching, ademcoaching



"Meesterschap in stressmanagement. Een kalm, helder hoofd en rust in je lijf gaan hand in hand.Veel voorkomende klachten zoals piekeren, slapeloosheid, pijn in schouders en nek en overgewicht kunnen een uiting zijn van chronische stress. Vaak zijn we ons hier niet van bewust.Het ademhalingspatroon zegt veel over hoe iemand op dat moment in het leven staat. Samen met jou ga ik met behulp van ademhalingstechnieken, hartcoherentie en NLP ervoor zorgen dat je je beter gaat voelen én dat je beter gaat voelen.Het zenuwstelsel is mijn ingang om het systeem weer in balans te krijgen. Heb je het gevoel dat je te veel of te lang 'aan' staat terwijl dat niet nodig is? Kom in actie en zet die eerste stap op weg naar balans en nieuw levensgeluk."
Adres: Kloosterstraat 7, 5988CK Helden (plaats)
Telefoonnummer: 0621807611
Stad: Helden
Route: Kloosterstraat 7
Postcode: 5988CK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 12:30
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gewoon Mezelf - Ondersteuning en begeleiding jongeren en jongvolwassenen Gewoon Mezelf - Ondersteuning en begeleiding... 318 meter maken onderling met begeleiders en cliënten elkaar zwart. nemen niks in consideratie ...
Met Trudy Met Trudy 617 meter 'Met Trudy' biedt praktische en sociale ondersteuning aan ouderen die actief willen b...
Recensies
Ik volgde de introductieworkshop TRE van Josje. Het was een hartelijk welkom en ze nam rustig de tijd om mij even te laten landen. Hierna volgde een duidelijke uitleg. Ik vond Josje heel bewust en met aandacht bezig en zij zorgde dat ik mij veilig voelde. Bij de oefeningen kwam veel los en zij zorgde dat ik niet over mijn grenzen ging. Voor mij eeni super mooi en waardevolle introductie, ik kijk uit naar de volgende keer om verder samen te oefeningen en dat ik TRE nu al kan gaan inzetten is heel erg fijn
De coaching sessies van Josje heb ik als zeer prettig en behulpzaam ervaren. In haar praktijk heerst een sfeer van kalmte, begrip en ontspanning, waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Tijdens de module "Werken aan Veerkracht" zijn we aan de slag gegaan met stressreductie en hartcoherentie. Hierdoor ben ik me bewust geworden van mijn vroegtijdige stress symptomen en patronen/gedachtes die leiden tot stress reacties. Dankzij de aangeboden tools en kennis van Josje heb ik een beter begrip van hoe stress ontstaat, wat mijn patronen zijn en hoe ik deze kan aanpakken. Ik gebruik de informatie en technieken die mij zijn aangeboden nog steeds. Hierdoor heb ik steeds meer regie over mijn gedachtes, gevoelens en reacties. Daarnaast ben ik in staat mijn innerlijke rust beter te bewaren.
De allereerste keer dat ik Josje voor de groep kwam zitten waar ik in zat, gebeurde er iets moois. Er leek een soort van rust door de ruimte te gaan die zorgde voor veiligheid. Daardoor kon ik me volledig ontspannen. Door haar rustige en heldere ondersteuning in woord en gebaar ervaarde ik de begeleiding als heel prettig. Ze nodigde uit maar ik had zelf de regie. Dat hielp me enorm in het proces. Ze heeft ontzettend veel kennis die ze duidelijk met rust, liefde en oprechtheid overbrengt om de deelnemer zelf te laten ervaren. Wat een ruimte kan er dan ontstaan op alle vlakken! Echt een cadeautje voor jezelf die ik iedereen gun !
Josje laat je op een fijne manier kennismaken met de verschillende onderdelen van haar praktijk. Biedt vervolgens op een eerlijke, rustige en prettige manier haar coaching aan en laat je hierin zelf tot nieuwe inzichten komen. De holistic pulsing is voor mij een manier om heerlijk te ontspannen en even te genieten van een moment voor mezelf en om op te laden. Aanrader!
Dankzij Josje heb ik mijzelf op korte termijn terug kunnen vinden, heb ik geleerd naar mijn lichaam te luisteren. Ik ben Josje dankbaar voor deze ervaring en inzichten.
Josje is een zeer prettige coach met verhelderende theorie, wetenswaardigheden en filosofie. Een eye opener en aanrader voor mensen die kennis willen maken met wat coherentie doet voor je hart, lichaam en brains.
In een prettige omgeving de TRE introductie Sessies gedaan. Op een ontspannen wijze, maar effectief en met het gewenste resultaat. DANK
Ademhalen gaat vanzelf maar Josje laat je hier opnieuw kennis mee maken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid