facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mevrouw Jansen Counseling

Mevrouw Jansen Counseling

Info

Mevrouw Jansen is al een aantal jaren werkzaam als relatiecoach en counselor. Een counselor ondersteunt en begeleidt bij lastige situaties in het leven.

Geschiedenis

Counseling is een vorm van individuele psychosociale begeleiding. Een counselor ondersteunt en begeleidt je bij lastige en pijnlijke situaties in je leven.
Deze situaties kunnen klachten geven als vermoeidheid,lusteloosheid maar ook hoofdpijn en andere lichamelijke klachten.

Counseling kan helpen de balans in jezelf en in je leven terug te vinden , waardoor uiteindelijk de klachten verminderen.

Het gaat erom dat je , vanuit jezelf , doelen gaat formuleren en vervolgens gaat handelen om deze doelen te bereiken.
Een counselor helpt je dit proces zelf te starten en vervolgens door te zetten.

Adres: Utrechtsestraatweg 33, 3911 TR Rhenen
Telefoonnummer: 0646742244
Stad: Rhenen
Route: Utrechtsestraatweg 33
Postcode: 3911 TR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Change in Motion Yoga & Coaching Change in Motion Yoga & Coaching 1 km “Sinds bijna een half jaar ga ik naar de maandagavond yoga les en yoga nidra gegeven ...
Recensies
Lieve Joëlle! Wat een feest heb je jouw clientèle bezorgd met je modeshow op 29 oktober. Het was allemaal zo fantastisch verzorgd! De ambiance in jouw eigen winkel, en dus in jouw eigen sfeer, kon niet beter. De aankleding en verzorging waren fantastisch. De catering was niet alleen geweldig, maar ook helemaal in style. De presentatie door je mannequins was een feestje. Maar wat het meest raakte, was de passie waarmee jij jouw droom verwezenlijkt. Dank je wel! Yvonne Weisfelt
De leukste kledingwinkel van Alkmaar met voor iedereen die van mooie kleding houdt wat wils. Een eigenaresse die verstand van kleding heeft, goed advies geeft en heel aardig. Waar vind je dat nog?
Uitgelezen zaak voor kwaliteits kleding. Echt een top winkel waar je altijd wat moois vindt. Eigenaresse geeft altijd goed advies. Echt heerlijke shop om een tijdje rond te neuzen.
Winkel ziet er gezellig uit, regelmatig nieuwe stukken. Waardoor het elke keer weer een feestje is om te kijken wat voor moois er binnen is gekomen. Je wordt altijd goed geholpen door de eigenares, die super vriendelijk is. En eerlijk advies geeft, zeker een aanrader. En dat doe ik dan ook regelmatig
Volop keuze aan vintage merkartikelen. Je kunt er alle tijd voor nemen of even pauzeren met kopje thee of koffie. Gegarandeerd met mooie spulletjes naar huis. Eventuele inbreng van in zeer goede staat merk artikelen kan in overleg. Een aanrader.
Prachtige dames modezaak, waar een altijd vriendelijke eigenaresse voor je klaarstaat. Ze hebben een snelle doorloop van mooie items in alle maten.
Ik heb net een prachtige tweede hands jas gekocht bij mevrouw Jansen. Voor mij een nieuwe ontdekking deze plek. Blij mee.
Slechte ervaring, personeel staat boven de klant
Kleding.. Net als overal
Weer wat moois gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid