facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mevrouw de Molenaar

Mevrouw de Molenaar

Info

Weekend miller | Aspiring baker | Combining both passions to create a Mill Bakery in Friesland. Opening in 2018.



"Ieder weekend bakt Mevrouw de Molenaar aan de Elfstedenroute ambachtelijk brood op bestelling.In een samenspel tussen molen en wind maalt zij met zingende stenen het lokale graan.Met passie en een tikkeltje eigenzinnigheid creëert Mevrouw de Molenaar het gezelligste brood voor op uw tafel."
Adres: Molenweg 43a, 8748 CN Witmarsum, Friesland, Netherlands
Stad: Witmarsum
Route: Molenweg 43a
Postcode: 8748 CN


Recensies
Geweldig ervaring gisteren. Heerlijk worteltaart gekocht, en ik dacht, wortel taart?? Ik heb zelden zo n heerlijke ambachtelijke taart geproefd. UITMUNTEND. Verder nog aller koffie broodjes uit de oven , met tomaat kaas, en croissants gekocht. Eerlijk is eerlijk. HET WAS ALLEMAAL ECHT HEERLIJK EN VERS. Een bijzondere ervaring met een bijzondere jonge Mevrouw de Molenaar. BESLIST EEN AANRADER. Hella geen foto, of misschien nog van een stukje worteltaart die we nu gaan eten met een kopje koffie. Wat cijfer betreft, EEN DIKKE 10 +Groetjes Anneke uit Dordrecht.
Hier heb ik een bijzonder gepassioneerde dame ontmoet die met heel haar ziel en zaligheid in haar kleine bakkerijtje de mooiste en lekkerste broodjes bakt. Gelegen op een prachtige stek onder een super mooie molen.
Kado brood en suikerbrood etc van de SV Mullier. Wat een kwaliteit.
Heerlijke broden. Mooie korst. Enige goede stokbrood in de regio. Echt Franse croissants. Heel mooie plek. De carrot cake bijzonder lekker. Pure ingredienten. Niets te zoet. Roggebrood ook geweldig. Al met al is Mevrouw de Molenaar een plek waar wij regelmatig komen! Complimenten*
Wij hebben vandaag een workshop brood bakken gevolgd en tevens geluncht bij mevrouw de molenaar. Het was echt super leuk en de lunch was echt heerlijk. Het brood smaakte zo goed. Tijdens de workshop legt ze alles super goed uit en verteld ze veel leuke weetjes over haar ambacht. Ik kan echt iedereen aanraden om dit eens te gaan doen en daarna uiteraard heerlijk te genieten van je zelfgemaakte brood.
Ik volg deze dame al een tijdje op Instagram en na de mooiste en lekkerst uitziende baksels móést ik een keer langs. Dus ging ik vanuit Leiden op pad. En man-oh-man hier heb ik geen spijt van! Het suikerbrood smelt in je mond, de sneeuwschuivers zijn hemels en het brood is overheerlijk. Verstandig om wel even te reserveren van te voren, dan weet je zeker dat je krijgt wat je hebben wilt!
Geweldig en uniek! Wat een passie! Heb veel respect voor jullie!
roggebrood van dit bedrijf gekocht via het " "boer burger" project uit Workum en Bolsward. wat onbeschoft lekker!...
Heerlijke produkten, leuk en vriendelijke mensen en hoe geweldig om met granen uit de omgeving heerlijke baksels te maken. Vanaf de camping onze bestelling gedaan en opgehaald. Jammer dat ze niet meer dagen open waren dan alleen vrij. en zat. Maar verder fantastisch!
Uitstekend brood met een heerlijke smaak! Ook suikerbrood en rozijnenbrood echt ouderwets lekker! Textuur van het brood was mij iets te sponzig, bijna wat teveel gerezen, iets compacter vind ik persoonlijk nog lekkerder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid