facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mevrouw de Hond

Info

Mevrouw de Hond is de nieuwste honden uitlaatservice in het Land van Altena.
Voor meer informatie kijk op www.mevrouwdehond.nl

Geschiedenis

Mevrouw de Hond is een hondenuitlaatservice in de regio Land van Altena. Van maandag t/m vrijdag haal ik honden op uit de dorpen: Meeuwen, Eethen, Genderen, Drongelen, Wijk en Aalburg, Andel, Veen, Giessen, Babylonienbroek.
Op vrijdagen ben ik ook werkzaam in de dorpen: Dussen, Almkerk, Hank, Rijswijk, Woudrichem, Uitwijk, Oudendijk, Nieuwendijk.
De honden worden opgehaald in een keurig nette, veilige bus voorzien van hondenhokken, antislipmannen, handdoeken en kussens.
De honden worden een uur lang uitgelaten op een prachtig stuk omheind grasland met bomen en struiken. Het is gelegen bij de Aakvlaai, het begin van de Biesbosch bij Hank.

Meer informatie vindt u op de website www.mevrouwdehond.nl
Contact via e-mail: [email protected]
Telefonisch bereikbaar op: 06-41821856

Graag tot ziens!
Linda Baars

Adres: Dokter van Vuurestraat 54, Dussen
Telefoonnummer: 0641821856
Stad: Dussen
Route: Dokter van Vuurestraat 54


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Betaald honden uitlaten, Hond uitlaten kosten, BTW hondenuitlaatservice
Recensies
Voor onze hond zijn de wandelingen/ speel uurtjes met mevrouw de Hond of te wel tante Linda en zijn vriendjes een van de hoogtepunten van zijn week. Wat een fantastische liefdevolle, passievolle en kundige vrouw. Als je de beste hondenuitlaat optie zoekt in de omgeving dan heb jij die bij Linda gevonden.
Al jaren maak ik gebruik van de diensten van Linda, mevrouw de Hond voor het uitlaten mijn 2 mastins de pyreneos, voorheen liet ze ook mijn pyrenese berghonden uit. Ze hebben het altijd naar hun zin en zijn moe en voldaan als ze thuiskomen. Ze is een echte honden liefhebber en heeft ze onder controle, ze zijn super blij als ze haar zien en ze spelen met alle andere honden in de roedel. Super blij mee !!
Mevrouw de Hond is betrouwbaar, zorgvuldig, zeer kundig, weet wat ze doet en ze is fantastisch met mijn hond. Hij wacht haar op bij het hek of bij het raam. Hij is altijd blij en enthousiast om haar te zien. Ze geeft hem precies wat hij nodig heeft. Ze denkt mee en geeft verslag over de rit en gebeurtenissen met leuke foto's en filmpjes. Mevrouw de hond verdient meer dan 5 sterren!
Mijn hond gaat al jaren meerdere dagen in de week mee met deze fantastische uitlaatservice. Als je het aan mijn hond vraagt krijgt Mevrouw de Hond 50 sterren die in neonlicht zijn uitgevoerd! Ik zelf wil benoemen: Zeer betrouwbaar, kundig, enthousiast, liefdevol, aandachtig en schoon! Het is altijd feest als Mevrouw de Hond komt, als mijn hondje mee mag en als ze is geweest!
Mijn moeder is op 25 augustus 2021 overleden en mevrouw de hond heeft mijn moeders hond goed begeleid bij haar dood, zodat hij het ook een plekje kon geven. Mijn moeder is in het ziekenhuis gestorven en is daarna niet meer thuis gekomen. Mevrouw de hond stelde voor om met de hond naar de begrafenisondernemer te gaan zodat hij afscheid kon nemen, ik had daar niet bij stilgestaan dat een hond ook afscheid moet nemen en zij heeft dat zo uit haar eigen voorgesteld. Later heeft zij ook geholpen om een pup kennis te laten maken met mijn hond. Als er iets is kan ik altijd contact met haar opnemen en mijn honden zijn gekker op haar dan op mij.
Vandaag mocht ik met mijn dochter meewandelen met secuur uitgezochte hondjes die perfect pasten bij de leeftijd van mijn kind. Wat een goede roedelleidster die precies weet wat ze doet!
Als je op zoek bent naar een professionele uitlaatservice voor je geliefde viervoeter dan is uitlaatservice Mevrouw de Hond echt een aanrader. Mijn hond is dolgelukkig met Linda
Mijn honden gaan zo graag mee met Mevrouw De Hond. Ben zeer tevreden!
Vertaald door Google goede service Origineel good servise
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid