facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mevr. Lingerie

Mevr. Lingerie

Info

We zijn trots op onze uitgebreide collectie lingerie, badmode, nacht-en ondermode. Met onze kennis helpen wij u aan lingerie die u perfect past. Wij geven u een eerlijk advies over de beste pasvorm voor een zelfverzekerd gevoel.

Geschiedenis

Hou je van elegant of sportief? Trendy of comfortabel? Voor ieder type vrouw bieden wij perfect passende lingerie. Daar komt meer bij kijken dan een modieus model en een mooie stof. Met ons deskundig advies over draagcomfort past uw lingerie als gegoten.

Mooie lingerie in het centrum van Bergambacht
Mevrouw Lingerie beschikt altijd over een uitgebreide collectie aan gerenommeerde merken. We houden van diversiteit en kwaliteit, ook voor sportlingerie, nacht- en badmode.

Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen in onze ruime en moderne lingeriespeciaalzaak.



"Lingerie moet passen bij uw figuur en stijl. Wist u dat veel vrouwen een verkeerde maat bh dragen? Goed passende lingerie aanschaffen lijkt makkelijker dan het is. Bij Mevrouw Lingerie adviseren wij u graag bij het kiezen uit het enorme aanbod lingerie, bad- en nachtmode .Natuurlijk moet lingerie lekker zitten. Met onze kennis helpen wij u aan lingerie die u perfect past. Wij geven u een eerlijk advies over de beste pasvorm voor een zelfverzekerd gevoel.U kunt de uitgebreide collectie van PrimaDonna, Marie Jo, Chantelle, Felina en vele andere in onze winkel bekijken. Onze ruime kleedkamers geven u de gelegenheid om rustig te passen. Wij nemen alle tijd voor u. Stapt u binnenkort in onze lingeriespeciaalzaak binnen?"
Adres: Hoofdstraat 41, 2861 AL Bergambacht
Telefoonnummer: 0182350440
Stad: Bergambacht
Route: Hoofdstraat 41
Postcode: 2861 AL


Recensies
Ruime keuze, mooie merken. Ook wel wat grotere maten. Eigenaresse kundig en behulpzaam
Mooie collectie lingerie met super verkoopster / eigenaar. Altijd fijn om daar te zijn
Prima winkel, ruime keuze van lingerie en niet onbelangrijk ' goed advies '
Vriendelijke, deskundige hulp.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid