facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meurs Automotive

"Import- & verkoopbemiddeling van auto’s en motoren. Verkoop van auto’s"
Adres: Richerstraat 31, 6461VP Kerkrade
Telefoonnummer: +31650835629
Stad: Kerkrade
Route: Richerstraat 31
Postcode: 6461VP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Kooiker Garage Kooiker 3 km Snelle service ook zonder afspraak snel verlichting gerepareerd zo dat ik weer veilig...
Autogarage Damas Autogarage Damas 5 km Pas op !!! Zijn oplichters.
N'IVO Auto & Caravan Cleaning N'IVO Auto & Caravan Cleaning 5 km Echt een top bedrijf!!
Recensies
Onlangs bij Meurs Automotive de sleutels in ontvangst mogen nemen van een Mini Countryman. Vanaf het eerste moment dat we contact opnamen met de eigenaar van het bedrijf, Rick Meurs, verliep de communicatie erg prettig. Het hele aanschafproces was klantvriendelijk, duidelijk en professioneel. Rick doet wat hij zegt en zegt wat hij doet, hij heeft aandacht voor de "puntjes op de i". Onze Mini werd keurig afgeleverd met 6 maanden garantie en een uitgebreide onderhoudsbeurt. Meurs Automotive is een bedrijf waar persoonlijke aandacht centraal staat!
Rick heeft mij geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto. Na mijn input en een kort contact met het autobedrijf waar mijn potentiële aanwinst stond heeft Rick dit contact overgenomen. Hij heeft onderzoek gedaan naar het voertuig, de geschiedenis en onderhoud van het voertuig en heeft ter plaatse een proefrit met aankoopkeuring gedaan. Daarna heeft Rick aangegeven het vertrouwen te hebben dat dit voertuig een goede aankoop zou zijn. Het gaf mij een vertrouwd gevoel om de auto met zijn goedkeuring via Meurs Automotive te kunnen kopen. Rick is een man met vakkennis die daarnaast integer, sociaal en behulpzaam is. Hij is daarnaast tijdens het gehele proces altijd eerlijk en direct gebleven. Mocht je nog iemand zoeken om je te faciliteren in jouw zoektocht of aankoop van jouw nieuwe auto, dan ben je bij Rick aan het juiste adres.
Onlangs hebben we bij Meurs automotive een prachtige A4 Avant aangeschaft. Rick had deze als goede deal in Duitsland weten te vinden. De auto sloot precies aan bij onze wensen en budget, en had zelfs veel meer toeters en bellen dan op onze wensenlijst stond alcantara leder, virtual cockpit, full led verlichting, stoelverwarming voor en achter, 2 liter 190pk motor. Een onweerstaanbare deal die we zelf nergens anders beter hadden kunnen vinden voor dit budget. Bedankt Rick!
Super blij met mijn mooie Hyundai occasion. Dank je wel ! Heel goed gevoel bij Rick Meurs, hij is eerlijk, zeer betrouwbaar en transparant. Auto werd tip top en spic en span afgeleverd zoals beloofd. Ik heb Automotive Meurs dan ook al aan verschillende personen aanbevolen!! Veel succes en ga op deze voet door...!! Groetjes, Karin..
Nadat wij in Duitsland onze nieuwe camper hebben gekocht, zijn wij door Meurs Automotive volledig ontzorgd bij de importprocedure. Vanaf dag één werd er duidelijk gecommuniceerd en hoefde wij ons nergens zorgen over te maken. Alles was perfect geregeld. Kortom Meurs Automotive is een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid