facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meulman Doe Het Zelf & Houtmarkt

Meulman Doe Het Zelf & Houtmarkt

Info

Meulman DHZ & Houtmarkt is een Servicegerichte Doe Het Zelf zaak met 1500 m2 aan gespecialiseerde DHZ-artikelen voor de consument en de zakelijke markt.

Geschiedenis

Welkom! Meulman DHZ & Houtmarkt is een servicegerichte Doe Het Zelf zaak met 1500 m2 aan gespecialiseerde DHZ-artikelen voor de consument en de zakelijke markt.

Een vriendelijk team staat al meer dan 75 jaar lang klaar om met u mee te denken naar oplossingen voor al uw klussen in en om het huis. Onze Zaag- en Bezorgservice kan u direct helpen om u te Ontzorgen en het allemaal makkelijker te maken! Zoekt u een artikel buiten ons assortiment dan doen wij onze uiterste best om het voor u te regelen!

Wij voeren een breed en diep assortiment in de volgende groepen:

# Sleutelservice
# Verfmengservice
# Hout & Plaat
# Tuinhout
# Bouwmaterialen
# Verf- en toebehoren
# Vulmiddelen
# Lijmen & kitten
# Ijzerwaren
# Hang & Sluitwerk
# Sloten & beveiliging
# Handgereedschap
# Tuingereedschap
# Elektrisch gereedschap
# Elektrisch tuingereedschap
# Accessoires electrisch gereedschap
# Elektra
# Sanitair
# PVC materialen
# Ladders & Trappen
# Spuitbussen
# Huishoudelijk
# Auto & Fiets
# Gaas
# Tuinbemesting



"We zijn open voor de consument én de professional.⏰ openingstijden:Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uurZaterdag van 8:00 tot 17:00 uurWe hopen iedereen weer snel te zien in onze leuke doe het zelf zaak! "
Adres: Duinstraat 1, 9765 BC Paterswolde
Telefoonnummer: 050-3091457
Stad: Paterswolde
Route: Duinstraat 1
Postcode: 9765 BC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Colors at Home Wooncentrum van der Brug Colors at Home Wooncentrum van der Brug 172 meter Mooi nieuw tapijt laten leggen in onze grote zaal, strak en goed #koop #lokaal
Recensies
Zeer betrokken personeel. Ik kom hier al jaren en de beleving is niet te vergelijken met winkelen bij een landelijke keten. Klein, persoonlijk, vakkundig, behulpzaam en, ondanks de relatief kleine winkel, toch een verrassend breed assortiment. Complimenten!!
Had een probleem met opbollend laminaat...Moest misschien opnieuw gelegd worden. Dat zou een kostbare geschiedenis kunnen worden. Maar Meulman dacht mee , had een uitstekende tip en het werkte perfect. Voor mij geen bouwmarkt in de stad meer . Echt top zo'n zaak in Eelde!
Wat een toppers die Mathijs en Jan! Op Alles weten ze wel een oplossing! Zelfs als je zonder shirt binnen komt zijn ze niet uit het veld te slaan! Ik zeg; loonsverhoging!
Complimenten! Bij een ander bedrijf konden ze geen vervangend wiel voor onze oude kruiwagen leveren : gooi maar weg en koop een nieuwe.... Bij Meulman konden ze er een nieuwe band in zetten. Wel zo goedkoop en duurzaam!
Haren is gered na het verlies van HUBO. Op kleine afstand is er de DHZ Meulman in Paterswolde: veel artikelen, uitstekend en behulpzaam personeel. Een uitstekende vervanger!
KLM er altijd vandaan met wat ik nodig heb. Vriendelijke klantgerichte mensen die meedenken.
Prettige winkel met enorm assortiment. Personeel is kundig en behulpzaam. Aanrader!!
Vandaag vanuit mijn werk bij Kranenburg kozijnen een bezoek gebracht aan deze authentieke doe-het-zelf zaak. Fantastisch om zo’n zaak te zien aangezien ik zelf ook zo’n zaak 17,5jr heb gehad. Groot assortiment en gedreven ondernemer. Dit moet behouden blijven. Succes met de activiteiten.
Heerlijke dorpswinkel.......altijd goed advies en super gezellig personeel!
Vakkundige medewerkers die ook wel van gekkigheid houden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid