facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelzone

Meubelzone

Info

www.meubelzone.nl De Specialist voor al uw kindermeubelen, o.a. Kinderbedden, Halfhoogslapers, Hoogslapers, Stapelbedden, Peuterbedden, Boomhutbedden etc..

Geschiedenis

De leukste en meest uitgebreide online Kinderkamer en Tienerkamer-specialist heeft u gevonden. Bij Meubelzone is het uitzoeken van een complete, nieuwe, kwaliteits-kinderkamer of tienerkamer een feestje. Meubelzone heeft een enorm ruime keuze aan alle meubels die u nodig heeft om de kamer van uw kind compleet in te richten.

Meubelzone biedt u de ruimste keuze aan: Kinderbedden, Halfhoogslapers, Kajuitbedden, Hoogslapers, Stapelbedden, Bedbanken, Hutbedden, Hemelbedden, Kasten, Bureaus, Bureaustoelen, Commodes, Nachtkasten, Boekenkasten, Matrassen, Lattenbodems, Dekbedden, Kussens, Dekbedovertrekken....kortom alles wat nodig is voor een compleet ingerichte kinderkamer of tienerkamer, dat bieden wij!

En dat met heel veel VOORDELEN, zo:

Levert Meubelzone UIT VOORRAAD

Levert Meubelzone GRATIS

Levert Meubelzone BINNEN 5 WERKDAGEN (in overleg)

En wilt u het liever nog even zien, dan hebben we ook nog een SHOWROOM die u (op afspraak) kunt bezoeken.



"De ONLINE Kinderkamer en Tienerkamer-specialistDe leukste en meest uitgebreide online Kinderkamer en Tienerkamer-specialist heeft u gevonden. Bij Meubelzone is het uitzoeken van een complete, nieuwe, kwaliteits-kinderkamer of tienerkamer een feestje. Meubelzone heeft een enorm ruime keuze aan alle kindermeubels die u nodig heeft om de kinderkamer of tienerkamer van uw kind compleet in te richten. Meubelzone biedt u de ruimste keuze aan: Kinderkamers, Tienerkamers, Kinderbedden, Halfhoogslapers, Kajuitbedden, Hoogslapers, Stapelbedden, Opklapbedden, Ledikanten, Bedbanken, Hutbedden, Hemelbedden, Boomhutbedden, Strandhutbedden, Kasten, Bureaus, Bureaustoelen, Commodes, Nachtkasten, Boekenkasten, Matrassen, Lattenbodems, Dekbedden, Kussens"
Adres: Leemidden 38, 2678 ME De Lier
Telefoonnummer: 00174235923
Stad: De Lier
Route: Leemidden 38
Postcode: 2678 ME


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CroYo CroYo 122 meter CroYo biedt yoga gerelateerde producten aan. Van wierook, yogamatten tot voeding. All...
Everstone - Tegelstudio Everstone - Tegelstudio 127 meter Heel goed en vriendelijk geholpen. Het is een fijne zaak, fijne kerel en de lijntjes ...
Hal ZES10.nl Hal ZES10.nl 316 meter Had er nooit van gehoord. Leuke winkel. Leuke spullen. Bestaan 5 jaar. Leuke acties.
Trofi Pack B.V. Trofi Pack B.V. 764 meter We hebben mango’s gekocht bij Lidl door jullie verpakt als ready to eat maar dat zijn...
STC International B.V. STC International B.V. 2 km Mooi bedrijf, mooi product ! Van teler naar afnemer !
Dierportiek.nl Dierportiek.nl 2 km Deze fijne hondenmand besteld voor onze nieuwe puppy. Dankjewel voor de snelle leveri...
LovaDo plus size fashion LovaDo plus size fashion 2 km Leuke sportieve, stoere grote maten kleding in maat 42 tm 54/56/58
Winkellier Winkellier 2 km Winkellier is de Facebookpagina van de Lierse Winkeliers. Deze pagina verstuurd en on...
ZWAARD, slagerij & traiteur ZWAARD, slagerij & traiteur 2 km Gewoon weg het beste vlees
Dynaplant Dynaplant 3 km Mooie planten!
Kringloopwinkel Habbekrats Kringloopwinkel Habbekrats 3 km Bespottelijk! Moeders met een baby worden hier geweigerd! op de vraag waarom krijg je...
Recensies
Eind maart 2021 een nieuw bed gekocht voor mijn dochter. Het bed zat ondanks het strak aandraaien erg wiebelig in elkaar. De gebruikte schroef constructie lijkt de boosdoener, dit heb ik gemaild. Twee weken later breekt de bout af en beschadigd de zijkant van het bed. Na 4 maanden is een nieuwe zijkant geleverd, maar ontbreekt de speciale schroef. Nu biedt de beste verkoper aan om langs te komen... over 6 weken. En 6 weken later is de beste verkoper vergeten langs te komen. Wat een gedoe. Geen excuses en geen geld terug. Alleen hier kopen als je geen waarde hecht aan service of hoopt dat er nooit iets kapot gaat. Update: deze winkel is sinds 1-12-2019 al geen CBW lid meer die helpt bij geschillen. Pas dus erg op met bestellen!
Heel erg tevreden over dit bedrijf ! Mijn dochter had een nieuw bed nodig, en deze werd bij een ander bedrijf na 11 weken wachten geannuleerd. Ik ben gelijk opzoek gegaan naar een ander bedrijf, die die bed kon leveren, en kwam uit bij Meubelzone. Ik had een Vriendelijk meneer aan de telefoon gesproken en die heeft er voor gezorgd dat het bed binnen 1 week bij ons thuis geleverd werd. Fijne en duidelijk communicatie naar de klant. Mijn dochter slaapt inmiddels als een roosje op haar nieuwe bed. Nogmaals bedankt voor de goede Service Meubelzone !
Geweldig bedrijf, mooie meubels ook van mooie kwaliteit, die snel in elkaar gezet konden worden, alles op tijd geleverd, betalen mag ook achteraf. Persoonlijk contact vond ik ook toff!
nooit op mijn bestelling gewacht. Ik heb 6 weken gewacht, waarna bleek dat ze mij mijn bestelling niet wilden sturen. Walgelijke bediening!!!!
Heel klantvriendelijk en service gericht bedrijf. Communiceert goed, heel prettig ervaren! En ook blij met mijn aankoop zelf natuurlijk!
Alles verliep soepel: bestellen, communicatie en aflevering. Op alle vragen werd vriendelijk, behulpzaam en vlot gereageerd. Prijzen zijn ook prima. Aanrader!
Top service word netjes gebeld voor een afspraak in overleg is alles te regelen en staan dan ook netjes op de afgesproken tijd super service helemaal blij mee.
De levering verliep keurig en soepel. Het is een erg mooi en degelijk bed met goed materiaal. De handleiding kan echt beter, vooral wanneer je kiest voor de optie om de trap rechts te plaatsen. Dit heeft allerlei gevolgen voor het in elkaar zetten, die niet staan beschreven in de montagehandleiding. Al met al zeer tevreden, je krijgt waar voor je geld.
Zeer betrokken eigenaar, korte lijntjes, volledige informatie en goede service. Ook als er iets mis gaat, wordt het snel en goed opgelost al gauw bleek het zelfs mijn eigen fout te zijn en ook dat werd goed ontvangen. Ik raad het bedrijf aan.
Super nette en goede service! Vriendelijke bezorging. Kwaliteit van het bed is top en precies zoals op de afbeelding!! Een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid