facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelstoffeerderij Anne-Marie Vonk

Meubelstoffeerderij Anne-Marie Vonk

Info

Voor het vakkundig stofferen van uw zitmeubelen, boten of caravans bent u bij meubelstoffeerderij Annemarie Vonk op het juiste adres!

Geschiedenis

Stelt u zichzelf weleens de vraag: is het opnieuw stofferen van mijn (design)stoel en bank de moeite waard? Of, hoe maak ik weer een pronkstuk van mijn oude meubel? Kan ik het zitcomfort laten aanpassen? Met onze kunde kunnen we samen een passend antwoord vinden op uw vragen en wensen.

De meubelstoffeerderij is gevestigd in Made. Desgewenst halen wij uw meubilair op en brengen het, in compleet gerenoveerde staat, weer bij u terug. Meubelstoffeerderij Anne-Marie Vonk werkt voor particulieren, detaillisten en horecaondernemingen. Een combinatie van ervaring, creativiteit en vaardigheid leidt tot meubels waar u weer jaren mee vooruit kunt. Ons bedrijf is een erkend leerbedrijf en wij helpen graag leerlingen met het op leiden tot meubelstoffeerder.

Adres: kalverstraat 64, 4921AT Made (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: +31162686703
Stad: Made
Route: kalverstraat 64
Postcode: 4921AT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Stoffeerderij Vonk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woninginrichting Rijn Huijbregts Woninginrichting Rijn Huijbregts 273 meter Een sfeervolle zaak, met een meer dan ruim aanbod in woninginrichting. Helaas gaat he...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid