facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelspuiterij Van der Wolf

Meubelspuiterij Van der Wolf

Info

Professioneel spuitwerk voor interieurs, meubels en jachten.

Geschiedenis

Spuitwerk voor de zakelijke markt
Professioneel spuitwerk voor interieurs, meubels en jachten – laat dat maar aan meubelspuiterij Van der Wolf over. Al bijna 20 jaar zijn wij dé spuiterij voor u als professionele gebruiker. Wij leveren maatwerk spuitwerk van woning- en winkelinrichting, betimmeringen van jachten en serieproducties.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld receptiebalies, lambrizeringen, plafonddelen en winkelschappen. Via interieurbouwers spuiten wij onder meer voor gerenommeerde hotelketens, jachtbouwers en meubelontwerpers. Wij werken vooral voor bedrijven in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Spuitwerk voor particulieren
Ook particuliere gebruikers weten ons steeds vaker te vinden. Als u uw keuken wilt laten overspuiten bijvoorbeeld. Of uw eetkamerstoelen of andere meubels. Wij helpen u graag!

Uw spuitwerk snel van deur tot deur
Het meeste spuitwerk is binnen twaalf werkdagen leverbaar. U kunt uw artikelen bij ons afleveren – maar wij kunnen u het vervoer ook uit handen nemen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Of voor een offerte op maat.



"Spuitwerk voor de zakelijke marktProfessioneel spuitwerk voor interieurs, meubels en jachten – laat dat maar aan meubelspuiterij Van der Wolf over. Al 20 jaar zijn wij dé spuiterij voor u als professionele gebruiker. Wij leveren maatwerk spuitwerk van woning- en winkelinrichting, betimmeringen van jachten en serieproducties.Denk hierbij aan bijvoorbeeld receptiebalies, lambrizeringen, plafonddelen en winkelschappen. Via interieurbouwers spuiten wij onder meer voor gerenommeerde hotelketens, jachtbouwers en meubelontwerpers. Wij werken vooral voor bedrijven in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Meubelspuiterij Van der Wolf is gevestigd op een centrale locatie in de Haarlemmermeer."
Adres: Roggestraat 13, 2153 GC Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252 684 685
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Roggestraat 13
Postcode: 2153 GC


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meuby Meuby 652 meter In- en Verkoop van tweedehands meubels, babybenodigdheden en babykleding.
Houtmijn meubelen online Houtmijn meubelen online 2 km We hebben een kast met gebreken gekocht, hierdoor flinke korting gehad. Het deurtje e...
DESIGNWONEN.COM DESIGNWONEN.COM 2 km De leukste webwoonwinkel van Nederland. Met betaalbare lounge- en designmeubels en or...
Recensies
Hele fijne ervaring met dit bedrijf bij het laten spuiten van de deurpanelen van onze inbouwkast in de slaapkamer. Vriendelijk en professioneel personeel en een fijne ontvangst op het kantoor voor het uitzoeken van de kleur. Voor een kleine meerprijs werden de panelen op afspraak bij ons thuis opgehaald en weer afgeleverd. Zeer blij met het resultaat. De kopse kanten van de multiplex platen zijn heel netjes afgewerkt en het ziet er superstrak uit! Toelichting foto's: wit is voor afwerking, mintgroen is na afwerking door vd Wolf.
Wat een vakmanschap, mijn Pasoekast van 23 jaar oud is weer helemaal als nieuw. Ik ben hier zo blij mee. Professioneel gespoten, en mijn kast kan weer jaren mee. Prijs-kwaliteitsverhouding is perfect
vandaag de eettafel weer terug ontvangen,en we kunnen niet anders zeggen als dat de tafel weer perfect in orde is. hartelijk bedankt marcova!!
Van der Wolf is heel klantgericht: ze reageren vriendelijk, snel en duidelijk op vragen. En Van der Wolf was ook zeer behulpzaam en flexibel toen ik tussentijds nog iets aan de opdracht wilde wijzigen. Het resultaat is supermooi geworden, ben erg tevreden!
Op aanraden van familie die zelf een meubelmakerij heeft mijn keukendeurtjes bij van de Wolf laten spuiten. Het contact verliep soepel en vragen werden zowel per e-mail als telefonisch netjes beantwoord en de offerte was duidelijk. Prijsverschil met andere bedrijven is minimaal. Bij afhalen netjes geholpen met inladen en de deuren waren goed beschermd ingepakt voor het vervoer. Zelfs een fles verf mee gehad voor eventuele beschadiging hopelijk hebben we die niet nodig. De keuken ziet er weer netjes uit. Het resultaat mag er zijn, wij zijn zeer tevreden.
Voor mijn eindexamen werkstuk van mijn opleiding op het Hout-en Meubileringscollege was ik op zoek naar een spuiter die bereid was het spuitwerk te sponsoren. Ik kende meubelspuiterij Van der Wolf van een stage die ik bij een bedrijf heb gelopen, dus zij waren de eerste waar ik aan dacht. Ik besloot contact met ze op te nemen en ze waren meteen enthousiast en stonden open voor mijn verhaal. Na een gesprek te hebben gehad met Marco besloot meubelspuiter Van der Wolf mij te sponsoren. Toen ik alle delen die gespoten moesten worden klaar had, kon ik het na het afleveren volledig uit handen geven. Het werk werd netjes uitgeladen en het personeel was zeer vriendelijk. Marco heeft mij op de hoogte gehouden van de vorderingen van het spuitwerk. Ook toen ik het spuitwerk op kwamen halen werd ik geholpen met het inladen van het spuitwerk. De samenwerking verliep goed en soepel. Het contact was fijn en dat gaf vertrouwen. Alles werd tot in detail geregeld en ik hoefde het spuitwerk na het ophalen alleen nog maar te monteren. Het personeel van meubelspuiterij Van der Wolf heeft prachtig werk geleverd en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het spuitwerk is mooi glad en zeer strak. Ik wil meubelspuiterij Van der Wolf bedanken voor hun betrokkenheid, vriendelijkheid, goede service en uiteraard het zeer vakkundige werk.
Prima werk van het nieuwe spuitwerk op mijn bestaande meubels . Uitstekende prijs/kwaliteits verhpuding. Na overleg ook de bijzettafels laten doen, Zelfs de kleuren waaiers en stalen mee naar huis voor de juiste kleur te kunnen bepalen. Naderhand ook nog per post extra verfflesjes gekregen voor putjes en krassen.
Mooie website, inspirerende filmpjes, de tekst ''particulieren weten ons steeds vaker te vinden'' sprak mij aan om een offerte aan te vragen. Kreeg spoedig bericht een foto's op te sturen van de meubels. Gelijk gedaan! Na 7 dagen maar even gebeld hoe het met de offerte zat. Zal het doorgeven, werd er gezegd. Na 10 dagen nog een keer gebeld en gevraagd of mijn foto;s binnengekomen zijn en hoe het zit met mijn offerte? De dame die ik aan te telefoon kreeg zei kort, ja meneer, we zijn net terug van vakantie en hebben het erg druk, en we doen eigenlijk niks met particulieren.... maar als u een offerte wil, kan ik hem maken, maar weet niet of we er tijd voor hebben....laat maar zitten zei ik toen...Had hele andere verwachtingen van zo'n mooie website. Het draait om mensen, ik heb waarschijnlijk de verkeerde getroffen, maar wel gelijk het vertrouwen verloren.
Super mooi paneel gespoten voor onze nieuwe keuken. Komen zeker weer terug. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Onze 19 jaar oude keuken ziet er weer uit als nieuw in een modernere tint. Zeer fraai degelijk spuitwerk op zelf verkozen kleurnummer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid