facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelsbezorgen.nl

Info

Meubelsbezorgen is gespecialiseerd in het bezorgen en verhuizen van diversen meubelen. Tevens kunt u bij ons terecht voor opslag en montage van meubels

Geschiedenis

Waarom Meubelsbezorgen.nl


Stel u heeft wat gekocht in een meubelzaak of via het internet, of u gaat verhuizen en u kunt het zelf niet vervoeren! Wat gaat u dan doen?

Een bestelbus of aanhanger huren, papieren invullen, zelf sjouwen, bestelbus of aanhanger weer inleveren, papieren weer invullen en controleren op eventuele schades, dat alles kost veel tijd en misschien ook nog meer geld dan dat u het uitbesteed aan Meubelsbezorgen.nl.

Wij bezorgen uw meubels tot op een plaats waar u wilt dat het komt te staan (Mits het via een normale weg toegankelijk is) door heel Nederland,benelux en zelfs door heel Europa als het moet.zodat u zelf niet met zware meubels hoeft te sjouwen!.

Voordat u een service bij ons afneemt zullen we de bezorgkosten voor die service duidelijk van te voren aan u communiceren. Bij sommige bezorg omstandigheden gelden er andere tarieven denk bijvoorbeeld aan etage werkzaamheden of het huren van eventuele externe materialen zoals verhuisliften om uw meubels op de door u aangewezen laats te transporteren.Voor alle services, tenzij anders is aangegeven, geldt dat je tot 24 uur van tevoren kan annuleren zonder dat we extra kosten in rekening zullen brengen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen? Ook voor diversen meubel montages bent u bij ons op het juiste adres.

Bel dan met Meubelsbezorgen.nl of stuur ons een email naar [email protected]

0412-760088

Met vriendelijke groet,

Meubelsbezorgen.nl



"Mijn naam is Mark Majoor. In 2008 ben ik gestart met een transport bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoeren en monteren van interieur meubels zowel particulier als voor de zakelijke markt staan wij 6 dagen in de week klaar voor u. Bent u nieuwsgierig geworden ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord om voor u de beste oplossing te vinden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0412 76 00 88 of per e-mail [email protected]."
Adres: Ploeg 45, 5351AL Berghem (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0031412760088
Stad: Berghem
Route: Ploeg 45
Postcode: 5351AL


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Summeren expeditie Van Summeren expeditie 672 meter Internationaal expeditiebedrijf voor koeltransporten
Recensies
Hele fijne bezorging! Deze meneer neemt echt de tijd om je goed te helpen met het hele product voorzichtig te bezorgen en netjes in elkaar gezet. Zelfs het verpakkingsmateriaal nam hij mee voor mij. Echt heel blij mee!
Gewelig vriendelijke bezorger, goede nazorg en heel behulpzaam, echte aanrader. Heeft rustig de tijd genomen om de bank op te zetten en met de verkoper te communiceren over onze vragen voordat hij vertrok.
Fantastische service, goede communicatie. Een aanrader.
Makkelijk afgesproken, uitstekende service!
Ik heb een hele goede ervaring. Mark denkt mee en is heel vriendelijk. Mijn vitrinekast is netjes bezorgd. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid