facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelproducten.nl

Meubelproducten.nl
Adres: Molenstraat 21, 3752 CG Bunschoten-Spakenburg, Nederland
Telefoonnummer: 033 463 5355
Staat: Utrecht
District: Bunschoten
Stad: Bunschoten-Spakenburg
Route: Molenstraat
Huisnummer: 21
Postcode: 3752 CG


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Foto 4 half geschuurd laatste deel was de kleur.nFoto 1 kaal geschuurd 2 en 3 gebruik materialen Meubel productnzeer te vreden klant.
Na telefonisch kontakt/overleg met Meubelprodukten 3 proefpotjes hardwax olie gekocht/ontvangen. 1 was echt een misser, de 2 anderen werden ook niet echt een succes. Aangegeven dat het gaat om een vloer van Maple Leaf, esdoorn. Naderhand van een andere specialist begrepen dat dit een heel lastige houtsoort is om in een gewenste kleur te brengen. Deze houtsoort heeft dus heel sterk de neiging om oranje-bruin te kleuren. Daar wilden we juist van af! Uiteindelijk is de vloer dus niet licht eiken geworden. Maar gemeleerd rustiek. Met een olie van een andere plaatselijke leverancier, het moest snel uitgevoerd worden. Een olie met veel grijs er in.
Goede producten geleverdnen vlot bezorg en goede servicenminpunt is dat er minimaal op email wordt gereageerdnverder prima aanbevolen.
Ik heb nooit de goede kleur donker beits bij een verfwinkel kunnen krijgen maar nu ik deze bij meubelproduct hebt besteld was die in een keer goed.Een aanrader.
Geweldig advies. Al 2 x een poging gedaan om de eiken tafel, blank te krijgen. Telkens na schuren en in de olie zetten, gele kleur. Toen een set van jullie besteld met weisgrund . En het advies op gevolgd hos de oude laag te verwijderen.De tafel is perfect. Blij mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid