facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelpassie.nl

Meubelpassie.nl

Info

Meubelpassie is een jong en creatief bedrijf. Heeft oog voor design en detail. De focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe trendsettende woon-producten, veelal uitgevoerd in hout en staal. Onze unieke tafels staan voor je klaar.

Geschiedenis

Laat je verrassen door fijnzinnige meubelontwerpen uitgevoerd in hout en staal. Sierlijk, soms ook stoer maar altijd trendsettend.

Tafels van Meubelpassie zijn echt anders! Waardoor dat komt?

Met gevoel voor design en detail ontwerpt Gerard de Keijzer steeds nieuwe oogstrelende tafels. Ze staan allemaal op unieke stalen onderstellen. Je kunt ze nergens anders kopen. Ze geven de nieuwe trend in de markt aan.

Dat maakt het verschil.

Welkom in onze showroom!

Producten

Tafels
Sidetables
Salontafels
Stoelen

Adres: Bruningsstraat 17, 4251 LA Werkendam (gemeente)
Telefoonnummer: +31646993094
ln.eissaplebuem@ofni
Stad: Werkendam
Route: Bruningsstraat 17
Postcode: 4251 LA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lindeboom Interieur Lindeboom Interieur 1 km Zeer professioneel bedrijf en levert uitstekend maatwerk.
Recensies
Op kantoor wilden wij nieuwe tafels voor in de kantine. Na rondkijken, kwamen we uit bij Meubelpassie en zij hebben echt topkwaliteit geleverd! Mooie, sterke tafels, het onderstel bevalt zeer goed en het natuurlijke element van het hout is nog goed zichtbaar, precies als besproken!
Het blad van onze salontafel was verkleind. We hadden dus een mooi stuk eiken blad over, mooi geschikt voor een sidetable. Alleen nog een geschikt onderstel nodig. Na zoektocht op internet kwamen we bij Gerard van Meubelpassie uit. Hij dacht mee met ons en heeft een mooi betaalbaar onderstel ontworpen. Prima vakwerk en met aandacht voor de klant. Afspraken zijn keurig nagekomen en wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Meubelpassie, zonder meer een aanrader.
Voor ons nieuwe huis waren wij op zoek naar een eiken tafel op maat in combinatie met staal. Na een meer uitgebreide zoektocht op internet kwamen wij o.a. op de site van meubelpassie en gebaseerd op de informatie die we daar vonden, hebben we een afspraak gemaakt en zijn er wezen kijken en hebben de mogelijkheden besproken. In samenspraak en goed overleg zijn we tot het eindontwerp gekomen wat daarna geheel naar onze zin is gemaakt en afgeleverd. Zo hebben we nu een mooie grote eettafel die tot nu toe uniek is en dat voor een hele redelijke prijs. Wat wij als heel positief hebben ervaren is de goede en snelle communicatie gedurende het hele proces. Ook de bereidheid om mee te denken en ontwerpen te maken hebbe nwe als heel positief ervaren.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Meubelpassie.nl met het openbaar vervoer


Werkendam, Steurgat 250 meter
620
Werkendam, Steurgat 280 meter
620
Werkendam, Biesboschhaven 390 meter
620
Werkendam, Biesboschhaven 400 meter
620

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid