facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelmakerij Van IJzendoorn

Meubelmakerij Van IJzendoorn

Info

Meubelmakerij Van IJzendoorn is gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte meubels en interieurs voor particulier en bedrijf.

Geschiedenis

Bij Meubelmakerij Van IJzendoorn staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop.

Ik ben gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte meubels en interieurs zowel voor particulieren als bedrijven. Deze zijn precies afgestemd op uw wensen zowel voor wat betreft maatvoering, materiaalkeuze, ontwerp en functionaliteit. Op deze wijze ontstaat altijd een meubel of interieur dat niemand anders heeft!

De meubels en interieurs kunnen van veel verschillende houtsoorten worden gemaakt. Deze lopen voor wat betreft eigenschappen en kosten sterk uiteen zodat er altijd voor iedereen een passende oplossing kan worden aangeboden.

De meest fraaie maar tevens ook de meest kostbare meubels worden volledig uit massief hout gemaakt. Massief hout is in vele soorten en kleuren te verkrijgen.

Een prima en goedkoper alternatief zijn meubels vervaardigd uit gefineerd plaatmateriaal eventueel gecombineerd met massief hout.

Ook kunt u bij mij terecht voor meubelen die volledig uit plaatmateriaal zijn vervaardigd. U moet dan bijvoorbeeld denken aan MDF of gemelamineerd plaatmateriaal.

Adres: Turfeiker 19, 2481CT Woubrugge
Telefoonnummer: 06 - 100 733 17
Stad: Woubrugge
Route: Turfeiker 19
Postcode: 2481CT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nolina Kwekerijen Nolina Kwekerijen 410 meter Mooie planten
Hamsmade Hamsmade 429 meter Op 25 augustus de interieurzaak hamsmade bezocht.zeer leuke ontvangst.mooie decoratie...
Dakraamgigant Dakraamgigant 483 meter www.dakraamgigant.nl [email protected] 06-50562840
Multi-Max Multi-Max 760 meter Multi-Max, multifunctioneel inzetbaar voor al uw klussen.
JA-BV JA-BV 1 km Verkeerstechniek / Verkeersregelaars / Beveiliging / Facilitaire diensten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid