facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelmakerij Notenboom

Meubelmakerij Notenboom

Info

Meubelmakerij Notenboom is in 2013 opgestart door Sven Notenboom. De specialiteiten liggen in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte meubelen.

Geschiedenis

Wie zijn wij?

'Meubelmakerij Notenboom' is een nieuwe, kleine onderneming die is opgestart door Sven Notenboom, een opgeleide ambachtelijk meubelmaker die z'n ideeën wil delen en tegelijkertijd zijn creativiteit en vakmanschap wil uiten in het verfraaien van uw meubels. Meubelmakerij Notenboom maakt sinds kort ook nieuwe meubels op maat.




Waarom bij meubelmakerij Notenboom?

Meubelmakerij Notenboom is een jong bedrijf vol met motivatie! En dat uit zich direct in het eindresultaat van uw meubel. Bij het ontwerpen en het produceren van een op maat gemaakt meubel zorgen wij ervoor dat het meubel 'klopt' en perfect past in uw interieur.



"Wij maken meubels en interieurs op maat. Wij zijn open op afspraak. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie bespreken we samen uw wensen en werken dit uit tot een ontwerp."
Adres: Hankweg 53, 2641 WV Pijnacker-Nootdorp
Telefoonnummer: 0620960080
Stad: Pijnacker-Nootdorp
Route: Hankweg 53
Postcode: 2641 WV


Recensies
Sven heeft een prachtig tv meubel voor ons gemaakt. We zijn er heel erg blij mee. Sven denkt goed mee en heeft ons goed op de hoogte gehouden over het proces. Vakman op en top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid