facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelmakerij Mark

Meubelmakerij Mark

Info

Meubelmakerij Mark, meubelmakerij en interieurbouw. Meubels naar uw wens, op iedere gewenste maat gemaakt.

Geschiedenis

Meubelmakerij Mark helpt iedereen aan een meubeloplossing.
Nauwkeurig tot op de millimeter. Degelijk en van hoogstaande kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van vele soorten massief hout, maar ook plaatmaterialen, RVS of natuursteen liggen binnen de mogelijkheden. Op bijna iedere wens kunnen wij uitgebreid ingaan.

Bij de toeleverancier van het massief hout staat het verantwoord beheren van bossen waar hout gekapt wordt centraal. Door het kappen van rijpe bomen krijgen de jonge bomen erom heen de gelegenheid om verder te groeien.
Bij levering van het hout blijft het hout eerst een aantal dagen in de werkplaats liggen om te acclimatiseren alvorens er met de bewerking wordt gestart. Dit om werking van het hout te beperken tijdens de bewerkingen.

Na het acclimatiseren wordt het hout zorgvuldig uitgezocht en samengesteld tot bijv. een tafelblad. Na de verdere bewerkingen wordt het meubel gemonteerd en verder afgewerkt. Ook de afwerking van het meubel kan naar wens van de klant worden ingevuld. Verschillende mogelijkheden zijn o.a. lakken, beitsen, oliën of op kleur gespoten.


Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!



"Meubelmakerij Mark helpt iedereen aan een meubeloplossing. Nauwkeurig tot op de millimeter. Degelijk en van hoogstaande kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van vele soorten massief hout, maar ook plaatmaterialen, RVS of natuursteen liggen binnen de mogelijkheden. Op bijna iedere wens kunnen wij uitgebreid ingaan.Het bezoeken van de werkplaats is op afspraak."
Adres: Nieuwe Es 9, 9418 PR Wijster
Telefoonnummer: 06-14438569
Stad: Wijster
Route: Nieuwe Es 9
Postcode: 9418 PR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woontastisch Woontastisch 0 meter Woontastisch, fantastisch wonen!
Kinder-Keuken.nl Kinder-Keuken.nl 654 meter Kinder-Keuken.nl gespecialiseerd in houten keukens en accessoires.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid