facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelmakerij Eggebeen

Meubelmakerij Eggebeen

Info

Wij ontwerpen en maken alles: van bijzettafel tot buitenkeuken, van TV-kast tot tuinset en van krukje tot kinderkamer!

Geschiedenis

Maatwerk moet passend zijn in elke omgeving, ieder interieur én voor iedere portemonnee!



"Bent u op zoek naar inspiratie of een inrichting die precies bij uw eigen wensen en woonideeën past?Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf de buitenkant zou u ’t misschien niet vermoeden, maar bij Naeye-Verstraten in Terneuzen vindt u alles op het gebied van wonen. Achter onze deuren gaat een enorme oppervlakte schuil, 7000 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Hier bieden wij u niet alleen een zeer ruime collectie meubelen, slaapkamers, keukens, stoffering en accessoires in elke sfeer en prijs, maar wij bieden u ook een stuk woonbeleving. Bij ons kunt u alvast de sfeer proeven en voelen die bij u past."
Adres: Mr. F.J. Haarmanweg 53a, 4538 AN Terneuzen
Telefoonnummer: 0622115288
Stad: Terneuzen
Route: Mr. F.J. Haarmanweg 53a
Postcode: 4538 AN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubelhal LdH Terneuzen Meubelhal LdH Terneuzen 594 meter Aardige mensen en je kan er lekker snuffelen naar leuke dingen.
Even Kijken Project B.V. Even Kijken Project B.V. 1 km Ik was er van overtuigd dat dit een goed bedrijf was, helaas is de eigenaar niet heel...
Even Kijken Meubelshop Even Kijken Meubelshop 1 km Luisteren naar je wensen en leveren goed werk af
Leen Bakker Leen Bakker 2 km Koop je op zondag 4 eetkamer stoelen zijn ze maandag in de reclame. Had de verkoper ...
JYSK Nederland JYSK Nederland 2 km Leuke spullen,overzichtelijk en vriendelijk personeel
Budget Wonen Budget Wonen 2 km Vriendelijk geholpen, geordende winkel. Daar een eettafel en bank besteld waar wij ui...
Naeye-Verstraten Naeye-Verstraten 2 km Zeer gezellig winkelen alsook speciale dingen en goede informatie. Aanrader!!
Recensies
Veel keus in alle prijsklassen. Erg vriendelijk en meedenkend personeel
Nog nooit zo'n goede service gehad! S'middags binnen geweest en een paar uurtjes later de bank gebracht en in elkaar gezet door de bezorgers! Ook de verkoper super! Van ons een dikke 10!!!
Slechte service! 6 eetkamerstoelen gekocht en binnen het jaar 3 defecte stalen onderstellen. Stalen poten scheuren gewoon door. Nog 3 bruikbare stoelen over, maar het bedrijf doet niks. We kunnen dus weer opzoek naar 6 nieuwe stoelen. Kortom beter een bedrijf zoeken die wel om hun klant geeft. Groetjes Eveline
Waardeloos bedrijf. Plan je een kast.. krijg je totaal iets anders vraag je of ze het willen aanpassen naar hoe je het wilde zeggen ze dat ze je dit al hadden verteld. Terwijl je van niets af weet. Maken ze je ook nog voor leugenaar uit bij je rechtsbijstandverzekering... En daarna dreigen ze je met een deurwaarder echt ziek!!
Zeer waardeloos bedrijf. Verkopen verkopen , maar service is ver beneden pijl. Garantie kennen ze daar niet en aan de telefoon zijn ze flink opstandig en ligt alles aan de klant. Dit bedrijf verdient nog niet 1 ster. Ook hun keuken afdeling is qua garantie bedroevend. Heel het bedrijf is bedroevend. En gezien hun reactie liegen ze nog alles bij elkaar ook.
Daar wij voor de aanschaf van onze keuken niet gekozen hebben voor de goedkope leveranciers, dachten wij een goede keuze gemaakt te hebben om naar Naeye-Verstraeten te gaan. Tijdens het eerste bezoek bleek al gauw dat de medewerker in kwestie, overigens is er maar één voor de keuken, totaal geen geduld en inlevingsvermogen had. Een keuken kiezen is voor de meeste niet makkelijk en vergt m.i. toch enige tijd. De verkoper was totaal niet geïnteresseerd in onze wensen, kwam arrogant over en gaf ons weinig tot geen advies. En uiteraard hebben wij gedacht, zullen we hiermee verder gaan. Dat werd ons dan ook door de medewerker gezegd op het eind, “als u niet tevreden bent, hoef je bij mij ook geen keuken te kopen”. Doordat de vloertegels niet leverbaar waren moesten we weer terug om een andere keuze te maken. Eenmaal de keuze gemaakt, bleek het werkblad niet meer leverbaar. Weer terug, weer opnieuw kiezen. Kortom veel pech, maar daar had de verkoper helemaal geen begrip voor. Uiteindelijk is de keuken geleverd maar helaas het werkblad is geen goede combi. Na dit aan de verkoper gemeld te hebben werd er gezegd, maar u heeft wel zelf die keuze gemaakt. Ja, maar nog net niet onder dwang! Kortom, als u onderbuikgevoel signalen afgeeft niet verder te gaan, doe dat dan ook en maak niet de fout net als wij om met een keuken opgescheept te zitten die niet naar wens is. Doodzonde!!
Zeer gezellig winkelen alsook speciale dingen en goede informatie. Aanrader!!
Erg fijn geholpen met de inrichting van onze nieuwe woning. Zelf een mood board meegenomen van wat wij mooi vonden. Aan alles werd gedacht en op elkaar afgestemd, inclusief de kleuren voor op de muren en de vloer, mer een verrassende mooie uitkomst als gevolg.
Netjes behandeld met betrekking tot een keuken. Ze hadden de juiste materialen en een mooie keuken. Er werd goed mee gedacht. Helaas niet tot de juiste prijs gekomen voor ons. Wie weet komen we er wel uit voor een bank de volgende x.
Deze meubelzaak is onderdeel van een kleine meubelboulevard in Terneuzen. Er is sprake van een uitgebreide keuze in meubels in het midden tot hogere segment. De zaak kenmerkt zich als klantvriendelijk en heeft ook een goede service na de koop. Een aanrader voor de streek. Let op er is een uitgebreide collectie van relaxstoelen in diverse uitvoering waaronder de maat....heel belangrijk fenomeen. Dit is de enige zaak die dit zo uitgebreid ten toon stelt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid